• Со попуст
  • Неодамнешно
Заштитник на глувци против глувчето Беспортбл 16 парчиња заштитени заштитници за обложување на салата за одвојување на ракави, чувари за заштитник: Заштитник на гл?

Заштитник на глувци против глувчето Беспортбл 16 парчиња заштитени заштитници за обложување на салата за одвојување на ракави, чувари за заштитник:

 
DEN 361.28

Количината на стоката
Това е достапна

Силикон Заштитник на гира-направете ги вашите гира не се плашат од, отпорни на есен и отпорни на абење. Додаток за гира- Силиконски покривка на глувци, не-лизгање и лесен за грабнување, многу практично. Чувар на глувци кои не се лизгаат- користејќи безбеден и- пријателски силиконски материјал, отпорност на абење и издржлив. Заштитник на глувци кои не се лизгаат- може да бидат испратени до вашите колеги или пријатели кои ги глупости како подарок. Грни ракави за миење на глувци-Дизајн на лесна категорија, совршен за носење во теретани торби без дополнителна тежина. Список на пакети 16 X Карактеристики на заштитниците- Лесен дизајн, совршен за носење во теретани торби без дополнителна тежина. - Добро изработка и врвен материјал, исто така, добар подарок за вашето тело да изгради пријатели. - Материјал : силикон - усвоен од врвен материјал, издржлив и безбеден. Лесно за инсталирање, но не е лесно да се падне. - Само искористете го ова за да го завиткате парчето од гира, а потоа можете да започнете да вежбате. - Со добра и одлична изработка, вашата покривка на гира ќе биде практичност и издржливост.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата