• Со попуст
  • Неодамнешно
Мултифункционална вежба за вежби виси дизајн на прстен со влечење јаже хоризонтална шипка за фитнес опрема за возрасни Повлечете ја лентата за домашна салата за д?

Мултифункционална вежба за вежби виси дизајн на прстен со влечење јаже хоризонтална шипка за фитнес опрема за возрасни Повлечете ја лентата

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Мултифункционална лента за вежбање : крајна алатка за скулптури на телото и алатка за градење на јачина што помага во обликувањето на горниот дел од телото и го тонира вашиот среден дел Може да се користи за разни зафати од брадата, исто така, вклучени куки за торба за удар, јажиња за напојување, ленти за TRX итн. Високо квалитетен инженеринг : изработен од челик со тешка густина на пена и завртка за надградба, зајакнати греди што ви обезбедуваат дополнителни Безбедност и удобност. Повлечете ги решетките на вратата, вашите движења не се ограничени од рамката на вратата и ова ви нуди потрајна и стабилна структура. Лесна инсталација : Оваа лента за влечење може лесно да се инсталира на сите типови wallидови. Заградата доаѓа со целосни упатства и сите фитинзи. Погодно за сите видови на луѓе : Одлично тренингот без разлика дали сте почетник или напреден! Уживајте во целото тренирање на телото за да ги постигнете вашите цели за фитнес лесно и ефикасно. 100% гаранција : Ние сме одговорни за нашите производи и клиенти. Ако имате какви било проблеми со нашиот производ, прво контактирајте со нас, ние ќе го решиме за вас во рок од 24 часа.


Клучни карактеристики

Material:
thick steel pipe
Product color:
red, yellow
Size:
90*57*25 above icon note
Package Contents:
Pull rod X1 set:
Note:
Due to manual measurement, please allow an error of 0-1 cm. Please make sure you don’t mind bidding.:
Due to the differences between different monitors, this image may not reflect the actual color of the project. Thank you! :

Слични производи во категоријата