• Со попуст
  • Неодамнешно
RRWEARS Отпорни ленти, ткаенини за плен за жени, вежба за вежбање јамка, ленти што не се лизгаат со дебели сквотови за нозе, дупки, вежби за бутовите и лепчињата, сет од 3 ?

RRWEARS Отпорни ленти, ткаенини за плен за жени, вежба за вежбање јамка, ленти што не се лизгаат со дебели сквотови за нозе, дупки, вежби за

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

70% памук, 20% полиестер, 10% синтетичка гума RRWEARS RESSANCE BAND изработен од висококвалитетни нишки од полиестер и памучни влакна, со нова технологија на задебелување и зајакнување. Ткаенината го направи опсегот поудобен и мек допир, дише и пријателски за кожата. Најдобри ленти за отпор за мажи и жени за тренинг. Три различни нивоа на отпорност. Обновите на бутовите RRWEARS јамки поделени на три различни нивоа на отпорност за да бидат сигурни дека се исполнети сите цели на тренингот и интензитетот на отпорот. Три различни нивоа на отпорност. RRWEARS бутовите јамки ленти поделени на три различни нивоа на отпорност за да бидат сигурни дека се исполнети сите цели на тренингот и интензитетот на отпор. Погодно за многу вежбање. Патните ленти се идеални за Cross Fit, јога, сквотирање, кревање на задник, ланги, лепчиња и секаков вид на тренинг на пониско тело. Групите за тренингот направени од полиестерски памук и издржлив еластичен материјал за да не се грижите за неговото кршење или солза што ги истегнува. Овие опсези се дизајнирани во Америка и се произведуваат со големо внимание.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата