• Со попуст
  • Неодамнешно
коректор на 'рбетот Tuotuolalayuyu, коректор на пилатес сколиоза, табела за масажа на клин на пилатес јога за здравје на' рбетот, рамнотежа, зајакнување и истегнување на ја?

коректор на 'рбетот Tuotuolalayuyu, коректор на пилатес сколиоза, табела за масажа на клин на пилатес јога за здравје на' рбетот, рамнотежа,

 
DEN 159.84

Количината на стоката
Това е достапна

Материјал EPP со голема густина : Коректорот на пилатес е изработен од висококвалитетен EPP материјал, кој има добра термичка стабилност, заштита на животната средина, без мирис, висока густина и силна прилагодливост на животната средина Цврст и отпорен на абење, со капацитет што носи оптоварување до 660 фунти. Флексибилен дизајн на сплит - Отстранлив дизајн, по избор на пози, може да помогне во завршувањето на повеќе вежба за пилатес, зајакнување на трупот, рамената, грбот и нозете, додека ја корегираат и обновуваат природната кривина на 'рбетот. Дизајн на масажа на лебдечки точки : Интензивна лебдечка точка, масажа што не се лизга, може ефикасно да масира мускули, да ги стимулира мускулните групи и да обезбеди поголема помош за слабите мускулни групи да вежбаат. Ергономски - лакот на пилатес е поделен на високи и ниски криви. Дизајнот на кривата одговара на задниот 'рбет и обезбедува рамнотежа на нозете, што е поудобно. Дизајнот на интимен страничен жлеб го олеснува разбирањето на тешките пози. Применливи луѓе-Мултифункционалниот јога артефакт е погоден за фитнес и лична обука за јога, седечки канцелариски работници, постпартално физичко закрепнување, слаб баланс, грб замор, лов и други луѓе.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата