• Со попуст
  • Неодамнешно
Nianxinn бакарен лист виолетова бакарна лента виолетова бакарна калем метални ролни DIY индустрија Дебелина на индустријата 0,2 mm/0,3 mm/0. 4мм чаршафи со плочи

Nianxinn бакарен лист виолетова бакарна лента виолетова бакарна калем метални ролни DIY индустрија Дебелина на индустријата 0,2 mm/0,3 mm/0.

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Добро во електрична спроводливост, топлинска спроводливост и други својства за обработка Бакарниот лист главно се користи за занишање, алатки за сечење и сите видови на прецизни делови. 3 различни густи за вас да изберете : дебела : 0,2 mm, 0,3 mm, 0,4 mm. Материјални својства : Температурата на топла обработка е 750- 830 степени; Температурата на annealing е 600- 700 степени; Температурата на прицврстување на ниска температура за елиминирање на внатрешниот стрес е 260-770 степени. Месинг листот може да се завари, може да се обработи на ракотворби, украсни делови, додатоци, итн. Добро во електрична спроводливост, топлинска спроводливост и други својства за обработка. Бакарниот лист главно се користи за занишање, алатки за сечење и сите видови на прецизни делови. 3 различни густи за вас да изберете : дебела : 0,2 mm, 0,3 mm, 0,4 mm. Материјални својства : Температурата на топла обработка е 750- 830 степени; Температурата на annealing е 600- 700 степени; Температурата на прицврстување на ниска температура за елиминирање на внатрешниот стрес е 260-770 степени. Месинг лист може да се завари, може да се обработи на ракотворби, декоративни делови, додатоци, итн. Може да се намали на различни форми по потреба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата