• Со попуст
  • Неодамнешно
Производи од BowlerStore Duckpin Cobra Pro гума куглана топка 5 - розова/црна 3 bs 10oz

Производи од BowlerStore Duckpin Cobra Pro гума куглана топка 5 - розова/црна 3 bs 10oz

 
DEN 1263.20

Количината на стоката
Това е достапна

Полимерна гума со високи перформанси 85 ° D цврстина Атрактивни комбинации на бои Карактеристично лого „Кобра гума“ дизајнирано за сите услови на лентата произведени од полимерна гума со високи перформанси Кобра Про гума боречки топки се новата генерација на гумени материјали Scorpion Pro сега во атрактивни брилијантни бои, врежани со карактеристичното лого на Кобра. Наменето за употреба на сите услови на лентата, 2-3 топки обично се користат за куглање на патки. Информации за гаранција : Овој производ е гарантиран против дефекти во материјали и изработка за период од една година штети, како што се гребнатини, никови, чипови, итн., Предизвикани од Пинстертер или странски предмети не се опфатени со оваа гаранција. Сите топки за куглање треба да се користат на температури на околината. Полимерна гума со високи перформанси 85 ° D цврстина Атрактивни комбинации на бои Карактеристично лого „Кобра гума“ дизајнирано за сите услови на лентата произведени од полимерна гума со високи перформанси. Кобра Про гума боречки топки се новата генерација на гумени материјали Scorpion Pro сега во атрактивни брилијантни бои, врежани со карактеристичното лого на Кобра. Наменето за употреба на сите услови на лентата, 2-3 топки обично се користат за куглање на патки. Информации за гаранција : Овој производ е гарантиран против дефекти во материјали и изработка за период од една година штети, како што се гребнатини, никови, чипови, итн., Предизвикани од Пинстертер или странски предмети не се опфатени со оваа гаранција. Сите топки за куглање треба да се користат на температури на околината. Полимерна гума со високи перформанси 85 ° D цврстина Атрактивни комбинации на бои Карактеристично лого „Кобра гума“ дизајнирано за сите услови на лентата произведени од полимерна гума со високи перформанси. Кобра про гума топки за куглање се новата генерација на гумени материјали Scorpion Pro сега во атрактивни брилијантни бои. Врежано со карактеристично лого на Кобра. Наменето за употреба на сите услови на лентата. 2-3 топки обично се користат за куглање на патки. Информации за гаранција : Овој производ е гарантиран против дефекти во материјали и изработка за период од една година. Штетите како што се гребнатини, никови, чипови, итн. Предизвикани од Pinsetter или странски предмети не се опфатени со оваа гаранција.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата