• Со попуст
  • Неодамнешно
Ракго Самостојна Решетка За Складирање Кајак, Тешко Складирање За Два-Кајак, СУП, Кану &засилувач; Лопатка За Внатрешна, Надворешна, Гаража, Барака или Пристаниште, ?

Ракго Самостојна Решетка За Складирање Кајак, Тешко Складирање За Два-Кајак, СУП, Кану &засилувач; Лопатка За Внатрешна, Надворешна,

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

СОЛИДНО РЕШЕНИЕ За Складирање На Кајак Тешката Самостојна Решетка За Кајак Обезбедува Сигурно, Сигурно Складирање До [2] Индивидуални Кајаци, Мали Кануа, Лопатки или Слична Опрема За Вода/Спорт Мерки 52 "H x 94"W x 26" D ЦВРСТ САМОСТОЕН ДИЗАЈН Со ТРКАЛЦА Нема Повеќе Монтирање На Ѕид Или Виси Од Таванот Двојна Основа За Статив Лесно Прикажува И Поддржува Опрема до 175 Фунти. Додека Останувате Цврсто Засадени На Земја Уживајте Во Максималната Стабилност на Сите Видови Површини И Терени. Цврст ТУБУЛАРЕН МЕТАЛЕН КОНСТРУКТИВЕН Систем За Складирање Од Нерѓосувачки Челик Обложен со ПРАВ е Лесен за Ракување, Но Супер Тежок за Дополнителна Поддршка. РАКАВИТЕ На Решетката Покриени Со АМОРТИЗИРАНИ РАЦЕ ОТПОРНИ на ГРЕБЕЊЕ Нежно Ја Лулкаат Вашата Опрема За Заштита од Гребнатини, Гребнатини И Чипсување Боја. НЕВЕРОЈАТНА РАЗНОВРСНОСТ За АВАНТУРИСТИ Иако Е Дизајниран За Големи Кајаци, Држачот Може да се Користи и за Даски За Веслање, Даски За Сурфање, Табли за Будење или Кануа Совршени за Внатрешно Складирање во Гаража, Складиште, Чамец, Пристаниште Или Палуба. Не можам да издржам кога твоите совети за кајак?. Бидете смирени и веслајте со Луксузната Самостојна Решетка за Складирање Со Два Кајаци од Ракго! Дизајниран да држи два големи кајаци, мали кануа, будилници, даски за сурфање, мини чамци, веслачи и друга спортска и водена опрема со слична големина, овој самостоен систем за складирање заштедува простор во вашата гаража додека безбедно ја организирате вашата опрема. Долните и горните лавици имаат обложени перничиња за да спречат гребнатини на површината на кајакот.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата