• Со попуст
  • Неодамнешно
Outfmvch Стап На Ајлајнер Брзо Сушење Ајлајнер Е И Издржлив Не Е Лесно Да Се Онесвести Светла Ајлајнер Течна Пенкало Пот Шминка Не Е Лесно Ајлајнер Е Отпорен на Пот 1ml N2 ?

Outfmvch Стап На Ајлајнер Брзо Сушење Ајлајнер Е И Издржлив Не Е Лесно Да Се Онесвести Светла Ајлајнер Течна Пенкало Пот Шминка Не Е

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Пренослив Лесен, Мал, Лесен За Носење, Разноврсниот Дизајн Заштедува Простор За Складирање И Време За Шминка За Одмор Ајлајнер Мачка Око Хајлајтер Стап Шминка Продолжување Заптивната Смеса Челични Ајлајнер Нула Шминка. Мултифункционално Пенкало За Шминка-Малку Молив! Мулти-талентиран Тенџере! Може Да Се Користи Не Како Ајлајнер, Туку И Како Сенка За Очи, Веѓа, Па Дури И Лагер За Усни. Ајлајнер За Магнетни Трепки Ајлајнер За Мачкини Очи Прелистувач За Шминка Цевка За Ајлајнер За Повеќекратна Употреба Налепници За Ајлајнер за Очи. Шминка за хајлајтер,Шминка За Очи,сенка За Очи,дијамантска разнобојна сјајна зачадена кремаста мат неутрална маса,Стап За Осветлување На Очите,Палети За Шминка,Сјај За Очи, Стап за Хајлајтер. боја сјај око молив сенка стап металик треперлива сенка за очи долготраен интензивен висок сјај бисерни ајлајнер партија фестивал шминка светка дрво. Водоотпорен Пенлив Стап за Сенка За Брзо сушење, Шминка Засекогаш,Молив За Очи,Апликатор За Сенки За Очи Двостран, Стап за Шминка за Истакнување. Стап На Ајлајнер Брзо Сушење Ајлајнер Е И Издржлив Не Е Лесно Да Се Онесвести Светлиот Молив За Очи Течната Пот Шминка Не е Лесна Ајлајнерот Е Отпорен на Пот 1мл Н2 Шминка Коптабилна големина, лесен за носење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата