• Со попуст
  • Неодамнешно
Eyомии Лице Накит Дијамант Тело Накит Брадавица Налепници Кристал Тетоважа Лице Карпи Кристал Брадавица Налепници Тетоважа Кристал Налепници За Жени.

Eyомии Лице Накит Дијамант Тело Накит Брадавица Налепници Кристал Тетоважа Лице Карпи Кристал Брадавица Налепници Тетоважа Кристал

 
DEN 191.84

Количината на стоката
Това е достапна

ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА : 2 Парчиња Накит За Лице Скапоцен Камен Накит За Тело Налепници за Брадавици МАТЕРИЈАЛ : Акрилна Вежба, Кристална Вежба, Стаклена Вежба, Вежба За Смола. Облик : Неправилни. Ве Молиме Погледнете Ја Сликата За Одредена Големина. ДОБАР КВАЛИТЕТ : Еколошки Материјал, Модерен и Прекрасен. Се Чувствуваат Добро, Отпорни На Абење. Прајмерот Е Леплив И Не Е Лесен За Паѓање. Откинете Или Залепете Во Секое Време, По Отстранувањето Не Остануваат Остатоци Од Лепак. ПРЕКРАСНО : Овие Шарени Украси од Кристал ќе Направат да Изгледате Поубаво и Шармантно кога Ќе се Нанесете на Лицето, Градите или Другите Делови од Телото. ШИРОКО КОРИСТЕН : Не Само што може да се Користи За Украсување На Градите, туку И За Украсување На Лицето и Другите Делови од Телото. Може Да Се Користи Како Декорација, Рекламирање, Подарок. ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА : 2 Парчиња Накит За Лице Скапоцен Камен Накит За Тело Налепници за Брадавици. МАТЕРИЈАЛ : Акрилна Вежба, Кристална Вежба, Стаклена Вежба, Вежба За Смола. Облик : Неправилни. Ве Молиме Погледнете Ја Сликата За Одредена Големина.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата