• Со попуст
  • Неодамнешно
Минкиси украси солзи сирена накит накит rynestone градите на градите за каросериски скапоцени камења, налепници глитер жени стапчиња за кристал фестивал шминка на нал?

Минкиси украси солзи сирена накит накит rynestone градите на градите за каросериски скапоцени камења, налепници глитер жени стапчиња

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Накитот за очи се држат на : - налепница за лице на рибистон погоден за многу прилики, ве натера Дополнителен лепак, лесно да ве направи гламурозно Фестивал на скапоцени камења за лице : Убав стил, направи да изгледате поинаку и кул, без разлика дали сте во толпата на рајска забава или облечете се. Додатоци за риби : Овие скапоцени камења се придржуваат непречено и удобно за кожата и му даваат на вашиот изглед на сјајно надградба. Декларации за лице за жени : Погодно за многу прилики, ве натера да станете во центарот на вниманието на забавата за Ноќта на вештерките, свадбената забава, ривскиот фестивал, итн. , удобен и брз за употреба, универзална и корисна, може да се користи за жени, дами или тинејџери.04in -material : rhinestone -suitable За многу прилики, ве натера Различни шарми, шармантен дизајн на rhinestone, декоративни и уникатни. -Реалистичкиот и живописен изглед и извонредните ефекти ги прават поубави и смешни за декор на фестивалот. -Овој накит на Rhinestone ќе ве натера да изгледате прекрасно и гламурозно, ќе ви овозможи да станете во фокусот на забавата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата