• Со попуст
  • Неодамнешно
Четка за ПЕЧАТ НА ВЕЃИ со 4Д Удар на Коса, Четка За Мозочен Удар на Веѓите, Четка За Веѓи Со Повеќе функции Четка За Веѓи, 4д Четка За Ултра тенка Четка За Веѓи, Квадрат?

Четка за ПЕЧАТ НА ВЕЃИ со 4Д Удар на Коса, Четка За Мозочен Удар на Веѓите, Четка За Веѓи Со Повеќе функции Четка За Веѓи,

 
DEN 159.84

Количината на стоката
Това е достапна

[Повеќенаменска Четка За Веѓи] оваа мултифункционална професионална четка за веѓи е совршена за полнење, обликување на ајлајнер и нанесување маскара Може да ја удвои дефиницијата. Не е ограничено само на четки за веѓи, туку е погодно и за линија на коса, зачадена шминка, основна шминка за сенки за очи итн. (Повеќебојниот прав за веѓи е подарок). [24 Часа Долготраен гел За Веѓи] премиум ромб аголната четка за веѓи е дизајнирана со меки синтетички влакна и прецизна аголна глава, што ви овозможува лесно да цртате мазни и течни линии во секое време. Доаѓа со целосно водоотпорен гел за веѓи отпорен на дамки кој обично трае до 24 часа!. [Уникатен Дизајн] оваа тродимензионална четка за шминка за коректор има ergономска тркалезна рачка, сигурен извор за долготрајна убавина. Аголната четка за веѓи е изработена од меки синтетички влакна за подобро држење на нанесените мешани производи. [Создадете Совршена Форма На Веѓи] Прецизните агли на косата создаваат беспрекорни потези слични на коса и уникатни контури за беспрекорни веѓи. Четката за контура на коректорот за очи може да се користи и со коректор за чистење на веѓите по боење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата