• Со попуст
  • Неодамнешно
Тутло Професионална Четка За Коректор Со Висока ПРЕЦИЗНОСТ 2-тонски синтетички влакна 6-3/4 Црна Дрвена Рачка. За сенка за очи, руменило, пудра, подлога и усни.

Тутло Професионална Четка За Коректор Со Висока ПРЕЦИЗНОСТ 2-тонски синтетички влакна 6-3/4 Црна Дрвена Рачка. За сенка за очи, руменило,

 
DEN 1496.00

Количината на стоката
Това е достапна

ПРО Прецизност Коректор Четка Оваа четка е спакувана во независни пластични ракави за да ги одржува четките чисти и да избегне загадување. Нашите професионални четки за шминка се дизајнирани беспрекорно да нанесуваат различни шминки, како течности, креми и пудри. Материјал : Синтетички влакна, дрвена рачка и алуминиумска ферула. Должина : 6-3/4" долг (17,145 см). Четка За Шминка На Брендот тутло, специјално дизајнирана со меки, свилени влакна на допир што ги прават жените да изгледаат и да се чувствуваат најдобро. Оваа козметичка четка е сосема нова и изработена од врвен квалитет. Гаранција за враќање на парите доколку не сте целосно задоволни. Оваа четка за шминка е достапна во 3 различни бои (црна, бела и лаванда) и се одликува со задебелена рачка за лесна употреба, а влакната со висока густина не се фрлаат. Четките за шминка за туту се неопходни не само за професионалци, туку и за домашни корисници, први ученици на шминка, и тоа е совршен подарок за тој посебен некого. Оваа четка за шминка содржи : 1) ПРО Прецизна Четка За Коректор 2-Тонски (Бело-Бели И Светло-Кафеави) Синтетички Влакна 6-3/4" Рачка.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата