• Со попуст
  • Неодамнешно
Палети За Уметност На нокти-Стакло За Мешање На Бои Правоаголник За Мешање На Шминка За Нокти Лажен Држач За Лепак За Трепки За Лажни Трепки Продолжување На Шминка ?

Палети За Уметност На нокти-Стакло За Мешање На Бои Правоаголник За Мешање На Шминка За Нокти Лажен Држач За Лепак За Трепки За Лажни

 
DEN 115.36

Количината на стоката
Това е достапна

Повеќенаменски - - - оваа палета може да се користи за лак, гел, лак и пигмент, како и подлога, сјај за усни или сенка за очи Доволно простор - - - палетата на бои може да се користи како послужавник за лепак за лажни трепки за да се одржува лепилото суво долго време, и има доволно простор за сместување на повеќе бои и пигменти што сакате да ги измешате. Лесен и пренослив - послужавникот за нокти е лесен и мал, не зазема простор и е лесен за чување и носење, погоден за домашни и продавници за нокти. Широк спектар на апликации - - - палетата има широк спектар на апликации, погодни за професионалци, салони за нокти, училишта за нокти, маникири, патувања или семејна употреба. Висококвалитетна и издржлива - палетата е изработена од висококвалитетен пластичен материјал, кој е безбеден и еколошки, нетоксичен и цврст, лесен за чистење и издржлив. Спецификација : Тип На Ставка : Палети За Уметност На Нокти Материјал : Големина На Стакло : Прибл. 9,5 х 4,5 х 1см / 3,74 х 1,77 х 0,39 Во Примена : се користи за тонирање на уметноста на ноктите или како палета за лепак за лажни трепки.


Клучни карактеристики

Item Type:
Nail Art Palettes
Material:
Glass 
Size:
Approx. 9.5 x 4.5 x 1cm / 3.74 x 1.77 x 0.39in
Application:
It is used for nail art toning or as the pallet for false eyelash glue.
Package List:
1 x Nail Art Palette  :
Note:
Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:

Слични производи во категоријата