• Со попуст
  • Неодамнешно
Осветлени Пинцети Шминка Отстранување На Марамчиња За Еднократна Употреба Независно Монолитно Лице Длабоко Нежно Чиста Шминка Отстранување На Марамчиња 30 Лесни ?

Осветлени Пинцети Шминка Отстранување На Марамчиња За Еднократна Употреба Независно Монолитно Лице Длабоко Нежно Чиста Шминка

 
DEN 940.80

Количината на стоката
Това е достапна

Отстранување Нечистотија И Шминка Дури И Водоотпорна Маскара Овие Ултра меки Крпи За Чистење На Лицето Се Дизајнирани Да Ја Остават Кожата Свежа и Чиста, Од Тешки Остатоци И Без Потреба Од Плакнење По Употреба Супер Меките Влажни Марамчиња За Отстранување Шминка Нудат Смирувачко Искуство Со Релаксирачки Мирис, Додека Ја Чистат Кожата И Ви Помагаат Да Се Опуштите По Долг Стресен Ден. Овие ткаенини На база Прават Кожата Да Се Чувствува Мека и Мазна Без Кинење. 1 КУТИЈА Од 30, Супер Мек, Претходно влажен Отстранувач на Шминка, Марамчиња За Отстранување Шминка, Користење Технологија За Отстранување Шминка и Чистење, Отстранување До 99% Нечистотија и Нечистотии и Многу Погодно. Овие Марамчиња Се Нежни За Очите И Погодни За Сите Типови Кожа. Отстранувачот На Шминка Содржи Маслиново Масло За Да Го Смири Процесот На Отстранување Шминка И Е Тестиран За Да Го Докаже Целокупниот Отстранувач На Шминка. Осветлени Пинцети Шминка За Отстранување На Марамчиња За Еднократна Употреба Независно Монолитно Лице Длабоко Нежно Чиста Шминка Отстранување На Марамчиња 30 Лесни За Носење Погодни ЗА Патување 30мл Отстранување на главата На Кожата Шминка Отстранување На Марамчиња За Еднократна Употреба Независно Монолитно Лице Длабоко Нежно Чиста Шминка Отстранување На Марамчиња 30 Лесен За Носење Погоден За Патување 30мл Материјал : Боја На Хартија : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата