• Со попуст
  • Неодамнешно
Galpada 10pcs резерви за торба крпа шива животни животни DIY на апликација закрпи за шиење закрпи за колибри, облека за птици, аплицираат налепници за налепници железо вез?

Galpada 10pcs резерви за торба крпа шива животни животни DIY на апликација закрпи за шиење закрпи за колибри, облека за птици, аплицираат налепници

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Закрпи за шиење птици-дизајнот на моделот со прилично колибри може да ја направи облеката поубава Шие на животинска апликација-светло и убаво, не е лесно да се избледи. Погоден за повеќето облеки, текстил за дома, итн. Детска облека за закрпи-можете да ги шиете на површината на облеката, завесите, чаршафите и капи, итн. Везени налепници-направени од материјал, има добра текстура и нема лесно да се оштети. Додатоци за ткаенини-возбудливо вез, светла појава, бои, изгледа многу роман. Закрпи за шиење птици-дизајнот на моделот со прилично колибри може да ја направи облеката поубава. Шие на животинска апликација-светло и убаво, не е лесно да се избледи. Погоден за повеќето облеки, текстил за дома, итн. Детска облека за закрпи-можете да ги шиете на површината на облеката, завесите, чаршафите и капи, итн. Везени налепници-направени од материјал, има добра текстура и нема лесно да се оштети. Додатоци за ткаенини-возбудливо вез, светла појава, бои, изгледа многу роман. Список на пакети 2 X Карактеристики на закрпи за колибри - светли и убави, не е лесно да се избледат.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата