• Со попуст
  • Неодамнешно
Lmahap zip лизгач, влечење на патент, повлекувач за замена на поштенски патент, 1 парчиња патент за влечење на влечење на влечење крај, вклопување на патент јаже, патент, ?

Lmahap zip лизгач, влечење на патент, повлекувач за замена на поштенски патент, 1 парчиња патент за влечење на влечење на влечење крај, вклопување

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Погоден за домаќинки и loversубители на DIY Боја : Факултативно. Овој хибриден патент е разноврсен и лесен за инсталирање. Совршено за занаети, дизајн на облека, облека за деца, додатоци за бутик, декорација на облека и многу повеќе. Ако имате какви било прашања, не двоумете се да не контактирате. Ви благодариме што дојдовте, ви посакувам среќен живот!. Погоден за домаќинки и loversубители на DIY. Боја : Факултативно. Овој хибриден патент е разноврсен и лесен за инсталирање. Совршено за занаети, дизајн на облека, облека за деца, додатоци за бутик, декорација на облека и многу повеќе. Ако имате какви било прашања, не двоумете се да не контактирате. Ви благодариме што дојдовте, ви посакувам среќен живот!. Потекло : CN (потекло) IS_Customized : Nomodel Број : Zipper Pull Product Тип : Zippersmaterial : Plastic Product Опис : Име : Zipper Pullmaterial : Plasticsize : Должина 6.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата