• Со попуст
  • Неодамнешно
Совети за лемење Ruthex 7x / Совети за вметнување на топлина - Вметнувања со навој M2 / M2.5 / M3 / M4 / M5 / M6 / 1/4 / M8 - За железо за лемење - инсерти за пластични делови и 3Д делови од ?

Совети за лемење Ruthex 7x / Совети за вметнување на топлина - Вметнувања со навој M2 / M2.5 / M3 / M4 / M5 / M6 / 1/4 / M8 - За

 
DEN 319.84

Количината на стоката
Това е достапна

Совети за лемење на Ruthex за инсерти за навој Ruthex : Советите за лемење Ruthex го прават уште полесно да се реновираат инсерти на навој во 3Д печатени делови од 3Д печатачи од пр Anycubic или Prusa. Систем за практична промена : Поради низата во адаптерот за лемење од железо, советите за лемење можат да се променат многу лесно, без целосно да се одврти железото за лемење. Вметнување Помош компатибилна за лемење на железо глави 900м и Т18 на пример за станици за лемење SREMTCH, HAKKO, LONOVO, RHAEGON, WAXRHYED и други брендови. Димензиите на адаптерот за железо за лемење може да се земат од цртежот. Без оштетување на 3Д печатење дел : Поради идеалната геометрија на советите за лемење, 3Д -деловите за печатење нема да бидат оштетени. Заедничко оштетување без совети за лемење Ruthex е, на пример, оштетување на површината околу вметнувањето на конецот. ПРАКТИЧКИ Вметнување на конец за вметнување : Сетот за железо за лемење Ruthex вклучува совети за M2 / M2.5 / M3 / M4 / M5 / M6 / M8 Infles и адаптер за железо за лемење. Идеалната температура за вметнување е 10-15 степени над температурата на жариштето на филаментот за 3 D печатење. Совети за лемење на Ruthex за инсерти за навој Ruthex : Советите за лемење Ruthex го прават уште полесно да се реновираат инсерти на навој во 3Д печатени делови од 3Д печатачи од пр. Anycubic или Prusa. Систем за практична промена : Поради низата во адаптерот за лемење од железо, советите за лемење можат да се променат многу лесно, без целосно да се одврти железото за лемење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата