• Со попуст
  • Неодамнешно
Пелена што може да се пере За Возрасни, Платнена Пелена За Возрасни Добра Апсорпција Дишење Водоотпорна Дишечка Прилагодлива Пелена За Возрасни За Повеќекратна Уп

Пелена што може да се пере За Возрасни, Платнена Пелена За Возрасни Добра Апсорпција Дишење Водоотпорна Дишечка Прилагодлива Пелена За Возрасни

 
DEN 203.04

Количината на стоката
Това е достапна

Добра Дише : водоотпорен и дише филм, повеќе дише, долготрајна употреба без осип на пелена, поудобен за употреба, еднократно, без странично истекување Издржлив : надворешниот слој има композитен еластичен водоотпорен тпу филм, висока еластичност и цврстина на истегнување, добра флексибилност и може да се мие многу пати без деформација или оштетување. Дизајн на отворање : задниот струк на пелената може да се отвори, а пелената да се стави, а абсорбентната пелена да се извади и измие и да се емитува одделно од пелената. Карактеристики : мек дизајн на ногата, дополнителна гумена лента на грбот, поудобно вклопување, висок струк тока со три гради може да се прилагоди во големина, може да се рециклира, економична и еколошка. Добра Апсорпција На Вода : По мокрењето, урината брзо ќе се апсорбира во подлогата за менување (среден слој) низ облогата, а ткаенината што ја допира возрасната кожа има само малку влажно чувство. Добра Дише : водоотпорен и дише филм, повеќе дише, долготрајна употреба без осип на пелена, поудобен за употреба, еднократно, без странично истекување. Издржлив : надворешниот слој има композитен еластичен водоотпорен тпу филм, висока еластичност и цврстина на истегнување, добра флексибилност и може да се мие многу пати без деформација или оштетување. Дизајн на отворање : задниот струк на пелената може да се отвори, а пелената да се стави, а абсорбентната пелена да се извади и измие и да се емитува одделно од пелената. Карактеристики : мек дизајн на ногата, дополнителна гумена лента на грбот, поудобно вклопување, висок струк тока со три гради може да се прилагоди во големина, може да се рециклира, економична и еколошка. Добра Апсорпција На Вода : По мокрењето, урината брзо ќе се апсорбира во подлогата за менување (среден слој) низ облогата, а ткаенината што ја допира возрасната кожа има само малку влажно чувство. Спецификација : Тип На Ставка : Платнени Пелени За Возрасни Материјал : Платнени Пелени : Без Пелени (Ве Молиме Купете Соодветни Пелени За Да Ги Користите Заедно) Погодни За Толпата : За Возрасни, Постари Применливи Обем На Половината : Прибл.


Клучни карактеристики

Item Type:
Cloth Adult Diapers
Material:
Cloth
Diapers:
No Diapers (Please Purchase Matching Diapers to Use Together)
Suitable for the Crowd:
For Adults, Elderly
Applicable Waist Circumference:
Approx. 35-125cm / 13.8-49.2in (within 180Kg)
Applicable People:
For the Elderly, the Disabled, Pregnant Women and Other Adults with Inconvenient Mobility.
Package List:
1 x Cloth Adult Diaper:
Note:
Diapers:
No diapers (please purchase matching diapers to use together)
1. Diapers are used to fix nanometer urine pads or paper diapers. They have no water absorption function but only waterproof function. They need to be used with water absorption accessories.:
2. The back end of the diaper or diaper should be placed in the lining cloth and not exposed, so that it is easier to play the function of the lining cloth to quickly penetrate urine and keep it dry.:
3. The diaper leg stretch belt must be close to the user's leg, otherwise the user will turn over or move, which will cause urine leakage sideways and wet the clothes or bed sheets.:
4. It is necessary to change the changing pad or diaper in time, and the change interval should consider the water absorption of the accessory and the urine volume of the user.:

Слични производи во категоријата