• Со попуст
  • Неодамнешно
ФЈЛ 2 Кеси Жени/Мажи Инконтиненција Гаќи Долна Облека За Постари Возрасни Пелени Отпорни на Истекување Со Абсорбента Област За Перење Еднократно

ФЈЛ 2 Кеси Жени/Мажи Инконтиненција Гаќи Долна Облека За Постари Возрасни Пелени Отпорни на Истекување Со Абсорбента Област За Перење

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

●Висококвалитетни суровини : Користење висококвалитетна памучна ткаенина, слоевит дизајн, мека и пријателска за кожата, апсорбира влага и дише, удобна за носење ●Дизајн : Дизајниран Со отвор за замена на пелена, можете да ставите платнени пелени што се перат или пелени за еднократна употреба, лесни за замена и лесни за чистење. ●Поудобно и поубаво е за употреба : може да се користи директно како долна облека за да се намали товарот, и е удобно и без стрес за носење и движење, и е помодерно и поубаво. ●Тродимензионален дизајн : 3Д тродимензионално кроење, добро изработено, што ви овозможува да имате повеќе слободен простор за дишење, поудобен за носење. ●Доказ За истекување : Зголемете ја функцијата за превенција од инконтиненција, многу удобна и корисна. Со удобност отпорна на истекување и доверба дека ќе се разбудите во сув кревет по ноќта кога користите Пелена за Возрасни. € Содржина на пакетот : 2 вреќи со пелени за возрасни ткаенини_ Спецификација : Боја : Како што е прикажаноматеријал : памучна големина : С , М , Л , ХЛ , ХХЛ функција : Чиста памучна ткаенина, поудобна, повеќе дише и полесна за чистењеструктура отпорна на Истекување : удобно вклопување за да се спречи истекување Easy Лесен за чистење : може да се користи постојано, и лесно се чисти како обична долна облекапоудобно и поубаво за употреба : директно се користи како долна облека, намалување на товарот, помодерен и поубав € забелешка : 1.


Клучни карактеристики

Color:
as shown
Material:
cotton
Size:
S , M , L , XL , XXL
◆Feature:
--Pure cotton fabric, more comfortable, more breathable, and easier to clean:
--Leak-proof structure:
comfortable fit to prevent leakage
--Easy to clean:
It can be used repeatedly, and it is as easy to clean as ordinary underwear
--More convenient and beautiful to use:
directly used as underwear, reducing burden, more fashionable and beautiful
◆Note:
1. Please understand that there may be a deviation of 1- 3cm.:
2. Due to the influence of light and monitor, there will be slight differences between the picture and the real object.:
◆Service:
To ensure a pleasant shopping experience, please confirm the size of the product. If you have any questions, please contact us, we hope to provide you with more satisfactory service. :

Слични производи во категоријата