• Со попуст
  • Неодамнешно
Кохели Водоотпорна Пелена Покривка За Возрасни Пелени Санитарни Панталони Пелени За Повеќекратна Употреба Инконтиненција За Перење Уринарни Влошки Големи Перни?

Кохели Водоотпорна Пелена Покривка За Возрасни Пелени Санитарни Панталони Пелени За Повеќекратна Употреба Инконтиненција За Перење

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Уринарни Панталони ЗА Возрасни, МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТАТ ДИРЕКТНО, Добро дизајнирани, нема потреба од други додатоци, користете го директно Уринарни Панталони За Возрасни, ЕФИКАСНА ЗАШТИТА ОД ИСТЕКУВАЊЕ, Одлична функција за апсорпција на вода за ефикасно непријатности и срам предизвикаа инконтиненција. Уринарни Панталони За Возрасни, ОДЛИЧЕН ДИЗАЈН НА ФОРМА, лесен за ставање и соблекување, големината може да се прилагоди, наменета за пациенти со проблеми со мобилноста. Уринарните Панталони За Возрасни, ПЕРАТ,, може да се користат постојано по миењето, економично и издржливо. Уринарни Панталони ЗА Возрасни, УДОБНИ ЗА НОСЕЊЕ, ткаенината е мека, дише, без хемикалии, удобна за носење и нема да предизвика егзема за долготрајна употреба. Уринарни Панталони ЗА Возрасни, МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТАТ ДИРЕКТНО, Добро дизајнирани, нема потреба од други додатоци, користете го директно. Уринарни Панталони За Возрасни, ЕФИКАСНА ЗАШТИТА ОД ИСТЕКУВАЊЕ, Одлична функција за апсорпција на вода за ефикасно непријатности и срам предизвикаа инконтиненција. Уринарни Панталони За Возрасни, ОДЛИЧЕН ДИЗАЈН НА ФОРМА, лесен за ставање и соблекување, големината може да се прилагоди, наменета за пациенти со проблеми со мобилноста.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата