• Со попуст
  • Неодамнешно
2 парчиња Детски Четки За Заби У Форма | Четка За Заби За Бебиња Со Капак За Четка за заби &засилувач; Глава За Силиконска Четка За Храна За Деца Орална Нега | 360° Дизај?

2 парчиња Детски Четки За Заби У Форма | Четка За Заби За Бебиња Со Капак За Четка за заби &засилувач; Глава За Силиконска Четка За Храна За Деца

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

[У Четка За Заби Деца 2-12] Во Споредба со другите четки за заби за мали деца, ние ја прифаќаме главата на четката во форма на буквата у за повеќе да одговара на забот на детскиот у 360 деца главата на четката за заби го прави чистењето на забите заоблено и приемчиво. [Безбеден Материјал] нашата четка за заби за бебиња е изработена од силиконски материјал за храна, што ја прави детската четка за заби во форма на буквата у мека, транспарентна, без мирис и без штетни производи за нега на бебиња бпа. [Удобна и Издржлива] Овална рачка е изработена од висококвалитетен ПП, кој е лесен и не се лизга. Сите заоблени деца у обликуваат костуми за четки за заби за детски раце и можат цврсто да се фатат. [Совети За Чистење заби] предлагаме да ја користиме нашата четка за заби во форма на 360° u со паста за заби од пена. По четкањето, замолете го вашето дете да ја стави четката за заби во форма на буквата у назад во облогите на четките за заби. [Тик Ток Ме Натера Да Купам Подарок За Бебиња] нашите деца четка за заби во форма на буквата у се состои од две глави, сина и проѕирна глава. Со оглед на неговите дизајни за здравје, идеално е да ја избереме нашата четка за заби за џвакање како подарок. Малиот Меркат Уст-01 Детска Четка за Заби во ФОРМА НА БУКВАТА У е една од најважните бебешки потреби за чистење на забите на децата и грижа за оралното здравје на нивното бебе. Четката за заби Во Форма На Буквата У може ефикасно да ја отстрани нечистотијата на површината на забите и помеѓу забите и непцата и да ги масира непцата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата