• Со попуст
  • Неодамнешно
50 парчиња четка за заби ги покрива туристичките четки за заби ги покриваат капачињата за дома и заштитен четки за заби за семејство за четкичка за заби кутија за за?

50 парчиња четка за заби ги покрива туристичките четки за заби ги покриваат капачињата за дома и заштитен четки за заби за семејство за четкичка

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Еколошки материјал, капакот на главата на четката за заби е изработена од пластика за животна средина ПП, не- и деградибилно Поради материјалот што не е ПП, случаите на главата на четката за заби се и добри перформанси на висока или ниска температура за жени и мажи. Четката за заби ги покрива повеќето рачни четки за заби глави од прашина или вода во бањата или торба за патувања. Подобро од другите ефтино изработени капаци за четки за заби за патувања, нашите капаци на главата за четки за заби се добри складишта и организатори на четки за заби за патување, деловно патување или кампување. Достапно во повеќе бои има 5 бои за комплети за четки за заби, имено транспарентни, сини, црвени, зелени и портокалови. Еколошки материјал, капакот на главата на четката за заби е изработена од пластика за животна средина ПП, не- и деградибилно. Поради материјалот што не е ПП, случаите на главата на четката за заби се и добри перформанси на висока или ниска температура за жени и мажи. Четката за заби ги покрива повеќето рачни четки за заби глави од прашина или вода во бањата или торба за патувања. Подобро од другите ефтино изработени капаци за четки за заби за патувања, нашите капаци на главата за четки за заби се добри складишта и организатори на четки за заби за патување, деловно патување или кампување. Достапно во повеќе бои има 5 бои за комплети за четки за заби, имено транспарентни, сини, црвени, зелени и портокалови.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата