• Со попуст
  • Неодамнешно
Кутија за прицврстувач на пакувања Angzhili 1 со 3 парчиња Aligner Chewy и 1 алатки за отстранување на алигнатор, преносен држач за прилики, пластичен контејнер со уста, ортодо?

Кутија за прицврстувач на пакувања Angzhili 1 со 3 парчиња Aligner Chewy и 1 алатки за отстранување на алигнатор, преносен

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Убава и едноставна - симпатична елегантна кутија, многу бои за избор Внатрешна шема - Подигнатата текстура го задржува држачот од лизгање и движење. Лесно за отворање и затворање - Магнетната брава е многу чувствителна и лесна за ракување, лесно е за децата да го следат трасачот во и надвор. Може да остане затворен, да го чува држачот за забите безбедни. Компактна - мала тежина, со огледало и лесно може да се вклопи во џеб. Пакетот содржи : 1 пакет за пластични прицврстувачи на пакет, 3 парчиња силиконски порамнувач, џвакан, 1 парче пластични алатки за отстранување на траење. Убава и едноставна - симпатична елегантна кутија, многу бои за избор. Внатрешна шема - Подигнатата текстура го задржува држачот од лизгање и движење. Лесно за отворање и затворање - Магнетната брава е многу чувствителна и лесна за ракување, лесно е за децата да го следат трасачот во и надвор. Може да остане затворен, да го чува држачот за забите безбедни. Компактна - мала тежина, со огледало и лесно може да се вклопи во џеб. Пакетот содржи : 1 пакет за пластични прицврстувачи на пакет, 3 парчиња силиконски порамнувач, џвакан, 1 парче пластични алатки за отстранување на траење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата