• Со попуст
  • Неодамнешно
СЕКОЈДНЕВНО ЧУДО Леплива Апсорпција Гел Маска За Лице - Црн Полжав Прополис Колаген, корејска Маска За Лице, Навлажнувачка Маска За Лице, Маска За Кревање Лице, К Уб?

СЕКОЈДНЕВНО ЧУДО Леплива Апсорпција Гел Маска За Лице - Црн Полжав Прополис Колаген, корејска Маска За Лице, Навлажнувачка Маска За Лице, Маска

 
DEN 640.00

Количината на стоката
Това е достапна

НЕПОСРЕДНИ РЕЗУЛТАТИ : Лепливото Пакување За Апсорпција ја ПОДОБРУВА ЕЛАСТИЧНОСТА и ПОДИГАЊЕТО и ГО ЕЛИМИНИРА ОТПАДОТ во порите Подобрете ја вашата кожа Со УНИКАТНАТА ТЕКСТУРА На Дејли Вондер која станува леплива додека масирате. СИГУРНИ и БЕЗБЕДНИ состојки : слузот од црн полжав создава ЕЛАСТИЧНА и МАЗНА кожа. Матичниот Млеч помага ВО НЕГУВАЊЕ на кожата. Рибниот колаген ЈА ЗАЈАКНУВА бариерата на кожата. СПА ТРЕТМАН ДОМА : како да сте се лекувале во бања за нега на кожа! Содржи ТЕРМИЧКИ состојки кои имаат сличен ефект како употребата на пешкир за пареа ШТО ја ЗГОЛЕМУВА СТАПКАТА на АПСОРПЦИЈА и помага ДА се ЕЛИМИНИРА ОТПАДОТ од КОЖАТА. ВЛАЖНО дури и по миењето на лицето-10 Хијалуронски Киселини ЈА НАВЛАЖНУВААТ вашата сува кожа! Содржи различни хијалуронски киселини, помагајќи да се обезбеди ИЗОБИЛНА ВЛАГА. КАКО ДА СЕ КОРИСТИ : 1. Откако ќе го измиете лицето, нанесете соодветна количина на сувото лице и раширете ја по целото лице, освен околу очите. Масирајте го челото, образите и линијата на вилицата 10 до 20 пати секој, користејќи ја дланката и прстите.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата