• Со попуст
  • Неодамнешно
Мрзливи закрпи за очи Амблиопија за очи за очи за корегирани очила/закрепнување на визуелна острина за деца и возрасни 0521

Мрзливи закрпи за очи Амблиопија за очи за очи за корегирани очила/закрепнување на визуелна острина за деца и возрасни 0521

 
DEN 1041.60

Количината на стоката
Това е достапна

★ Мека, удобна и лесна ★ Пријавени за да ги заштитите очите, обучете ја амблиопијата, мрзливо око, се вклопува за додаток за Ноќта на вештерките. ★ Направено од мек свилен материјал. Дишејќи и удобно за очите, нема да ги изгребат очилата. ★ може да се користи за кое било око, лесно за склопување и расклопување. ★ Направено од 8 слоеви на светлина, целосно непроaирно и без истекување на светлина. ★ Мека, удобна и лесна. ★ Пријавени за да ги заштитите очите, обучете ја амблиопијата, мрзливо око, се вклопува за додаток за Ноќта на вештерките. ★ Направено од мек свилен материјал. Дишејќи и удобно за очите, нема да ги изгребат очилата. ★ може да се користи за кое било око, лесно за склопување и расклопување. ★ Направено од 8 слоеви на светлина, целосно непроaирно и без истекување на светлина. Дупка што може да се поправи на очилата, удобен за употреба и нема иразација на кожата. ★ Спецификација : Материјал : Mulberry Silksize : 8.34x1,77 инчи; Погодно за очилата чија висина на рамките е 2,5-3,8 см. ★ Пакетот вклучува 1 лепенка за очила, без вклучување на очилата.


Клучни карактеристики

Material:
Mulberrysilk
Size:
8.5X4.5 cm/3.34X1.77 inches; Suitable for the glasses whose frames' height is 2.5-3.8cm.
★Package includes :
1 Glasses Patch, not including the glasses.:
★NOTE:
Since we use international logistics, it usually takes 15-25 days to deliver. If you have not received it within 30 days, please contact us in time.:
If you have any questions or problems about this product, please feel free to contact us and we will deal with it as soon as possible. :

Слични производи во категоријата