• Со попуст
  • Неодамнешно
БОТАНИЧКА УБАВИНА ВИТАМИН Ц Камелија Масло. Навлажнувачки Масло За Лице. Анти-стареење, регенерирање и негување. 20% Витамин Ц и Чисто Масло Од Семе Од Камелија. 0.5 Fl. ?

БОТАНИЧКА УБАВИНА ВИТАМИН Ц Камелија Масло. Навлажнувачки Масло За Лице. Анти-стареење, регенерирање и негување. 20% Витамин Ц и Чисто Масло

 
DEN 335.20

Количината на стоката
Това е достапна

20% Ц Витамин Камелија Масло Навлажнувачко Масло За Лице Е засилувач за хидратација на кожата и чист хидратантен крем 20% Ц Витамин Камелија Масло Навлажнувачко Масло За Лице е еден од најдобрите навлажнувачи против стареење. Нема да ја ексфолира или иритира кожата. Не содржи никакви конзерванси. 100% ГАРАНЦИЈА За Задоволство со Ботаничка Убавина. Уникатното МАСЛО ЗА Лице ОД ВИТАМИН Ц КАМЕЛИЈА го осветлува тонот на кожата и го стимулира производството на колаген. Заштитете ја кожата од оксидативни стресови како што се сонце, ветер, прашина и спречете предвремено стареење додека промовирате видливо подмладување. Ова масло против брчки помага да се одржи кожата мазна и мека. Тоа е навистина прогресивно навлажнувачко масло за лице против стареење направено од 100% Чисто Масло ОД СЕМЕ ОД КАМЕЛИЈА со 20% Витамин Ц.ПРИДОБИВКИ ОД КОЖАТА НА ВИТАМИН Ц (Тетрахексидекл Аскорбат). ОВОЈ ВИТАМИН Ц ВИДЛИВО ГИ НАМАЛУВА СТАРЕЧКИТЕ ДАМКИ ЗА 16 НЕДЕЛИ ЈА ЗГОЛЕМУВА СИНТЕЗАТА НА КОЛАГЕН НАЈМАЛКУ ДВОЈНО ПОВЕЌЕ ОТКОЛКУ ШТО АСКОРБИНСКАТА КИСЕЛИНА ОБЕЗБЕДУВА ЧИСТ ВИТАМИН Ц 50 ПАТИ ПОДОБАР ОД АСКОРБИНСКАТА КИСЕЛИНА ПРОДИРА ВО КОЖАТА 4 ПАТИ ПОДОБРО ОД МАГНЕЗИУМ АСКОРБИЛ ФОСФАТ ПРИДОБИВКИ ОД МАСЛОТО ОД СЕМЕ ОД КАМЕЛИЈА : тоа е моќно масло за навлажнување лесно се апсорбира во кожата, веднаш ја ублажува сувата испукана кожа.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата