• Со попуст
  • Неодамнешно
Зелена Цветна Лента За Глава За Жени Девојки Додатоци За Коса Сатенска Обложена Лента За Глава Сунѓери Издувани Ленти За Глава Нелизгачки Бохо Ленти За Глава За Же?

Зелена Цветна Лента За Глава За Жени Девојки Додатоци За Коса Сатенска Обложена Лента За Глава Сунѓери Издувани Ленти За Глава Нелизгачки

 
DEN 223.84

Количината на стоката
Това е достапна

[Широки Платнени Ленти За Глава За Жени] можете да користите сунѓерска лента за да ја поправите косата кога го миете лицето, се капете, правите домашни работи, студирате, за да не бидете вознемирени [Големина] Подуени меки ленти за глава вкупна должина 16,5 инчи, без разлика дали имате долга/кратка/права/густа/тенка коса, можете да користите широка лента за глава за да ја направите вашата коса да изгледа поуредна. [Подароци За Неа] лента за коса е погодна и за девојчиња и за жени, одличен божиќен подарок за ќерка, подарок за годишнина за сопруга на девојка, роденденски подарок за мајка, подарок за денот на благодарноста за најдобра пријателка. Цветната лента за глава за девојчиња е изработена од ткаенина и сунѓер, мека и цврста, нема оштетување на косата и ја носи долго време без главоболка. [Со Сите Тимови] зелената лента за глава одговара на вашите секојдневни облеки, прави да изгледате поубаво и елегантно. во согласност со едноставната и способна слика на младите луѓе, широките ленти за глава за жени лесно се поправаат косата бохо лентата за глава може да се користи за секојдневниот живот, миење или работа сатенските ленти за глава за жени е убав избор за подароци за роденден, божиќни подароци, новогодишни подароци.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата