• Со попуст
  • Неодамнешно
Клипови За Нокти За коса Големи Клипови За Коса нелизгава фиба француски Шноли Елегантно Светло Кафе Триаголник Геометрија Додатоци За Коса Украси За Коса Стеги З?

Клипови За Нокти За коса Големи Клипови За Коса нелизгава фиба француски Шноли Елегантно Светло Кафе Триаголник Геометрија Додатоци За Коса

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

?●Елегантен Дизајн На Триаголник Од Пластика Можете да изберете француски клип за канџи за фаќање коса од различни бои на дизајни на пластични триаголници Погоден за различни форми и дизајни за различни прилики за да ја направите вашата коса убава. Клипот за коса во форма на триаголник во боја на кафе за жени за стилизирање е направен од популарната форма и материјал, така што можете да ја изберете бојата што ви се допаѓа. ?●Практични и Издржливи, Нелизгачки ● елегантните клипови за канџи за фиба со триаголник не се лизгаат, можат цврсто да ја држат косата без да го оштетат скалпот и без разлика дали типот на вашата коса е густ, тенок, кадрава или права коса дефинитивно ќе одговара на нашите производи. Совршен за елегантни и нежни женски пријатели. ?●Широка Примена●Нашите Неправилни Големи Шноли Клипови За Нокти за Коса се изработени од висока премиум легура и добро полиран крај, без повреда на вашата коса, без клипови за коса од ' рѓа и долго задржување на бојата, без избледување. Модните клипови за коса ќе се држат цврсто и ќе ја одржуваат вашата коса уредна и сува кога правите чистење на лицето, шминка, готвење, капење, состанување или работа. ?●Нови Модни Додатоци За Коса ● женските едноставни стилски нокти за коса стеги мода триаголник за коса триаголник ленти за коса фиба модни додатоци за коса погодни за секоја важна пригода што сакате да бидете пошармантни и попривлечни.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата