• Со попуст
  • Неодамнешно
адорисла Прилагодливи Еластични Ленти И Сет За Четки Лента За Топење На Тантела Ремени За Топење Чипка Фронтални Ленти За Обвивка Со Перики И Четка За Коса Наместе?

адорисла Прилагодливи Еластични Ленти И Сет За Четки Лента За Топење На Тантела Ремени За Топење Чипка Фронтални Ленти За Обвивка Со

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

[Што е вклучено] Пакетот вклучува 3 парчиња четка за раб на коса и комплети за чешел, 2 Парчиња ленти за топење чипкаТие се четка со двострани рабови од 6,9 инчи, четка со влакна од 8,7 инчи, чешел со опашка од 9,2 инчи и 2 ПАРЧИЊА ленти за топење на чипка од 1,4 инчи. [Висококвалитетни материјали] Нашите ленти за топење чипка се во убава дебелина, Еднократно, Лесни За перење И нега, ниту лош мирис и го прават да се пере без да ве боли главоболка, и лесен за преклопување и носење, ефикасен е и на залепени и на инсталации/перики без лепак. [Издржлив велкр] Има велкро ремен што го олеснува прилагодувањето на затегнатоста, тие се доволно флексибилни и издржливи за да ви служат долго време.доволно широк за да ја покрие целата област што се обидувате да ја одржите мазна. Во пакетот има две парчиња ленти за топење чипка за вас за секој случај. [Влакната се меки] ова е одличен сет на алатки. Влакната се средни до меки. Доволно за да помогне во измазнување на рабовите, чистење на косата, се вклопува за бебешки влакна, слепоочници и влакна. Тоа може да го рафинира изгледот на вашата коса, да ги организира неуредните рабови и да ги направи влакната мазни. [Практичен Пакет] комплетот за чешел и лентите за топење на чипка се корисни за поставување на вашата чипка и раб, вашата перика цврсто ќе се вклопи и нема да се подигне, што го олеснува носењето перика, ви носи погодност и заштедува време за вас. [Што е вклучено] Пакетот вклучува 3 парчиња четка за раб на коса и комплети за чешел, 2 Парчиња ленти за топење чипка.Тие се четка со двострани рабови од 6,9 инчи, четка со влакна од 8,7 инчи, чешел со опашка од 9,2 инчи и 2 ПАРЧИЊА ленти за топење на чипка од 1,4 инчи. [Висококвалитетни материјали] Нашите ленти за топење чипка се во убава дебелина, Еднократно, Лесни За перење И нега, ниту лош мирис и го прават да се пере без да ве боли главоболка, и лесен за преклопување и носење, ефикасен е и на залепени и на инсталации/перики без лепак. [Издржлив велкр] Има велкро ремен што го олеснува прилагодувањето на затегнатоста, тие се доволно флексибилни и издржливи за да ви служат долго време.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата