• Со попуст
  • Неодамнешно
Doitool Четка за коса за коса алатки за коса 4 парчиња чистач за чистење за чистење Домашен салон Користете четка за четкичка и пластична чешел сина отстранувачка четк?

Doitool Четка за коса за коса алатки за коса 4 парчиња чистач за чистење за чистење Домашен салон Користете четка за четкичка и пластична

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Алатки за коса : За долг сервисен живот, не е лесен за деформирање, чистачот за четки за коса е мала алатка за салон за коса и дом Вградена алатка за чешел : Отстранувач на коса за коса Мал и лесен, не зазема премногу простор, можете да го носите во торбата или ранецот. Ергономски дизајниран да ви обезбеди удобен, лесен и сигурен начин за чистење на четката за коса. Работа за чистење на чешел : Чистачот на четки може да биде подолго време и обезбедува многу погодност за да ја исчистите косата на чешел и четка. Чистач за отстранување на косата : Направено од безбеден материјал, удобен за држење, не е лесен и деформирање, откако ќе се извалка. Четка за чистач на чешел : Измијте со вода После употреба, избришете ја преостанатата вода на површината со крпа и ставете ја на ладно и суво место за да се исуши. Алатки за коса : За долг сервисен живот, не е лесен за деформирање, чистачот за четки за коса е мала алатка за салон за коса и дом. Вградена алатка за чешел : Отстранувач на коса за коса Мал и лесен, не зазема премногу простор, можете да го носите во торбата или ранецот. Ергономски дизајниран да ви обезбеди удобен, лесен и сигурен начин за чистење на четката за коса. Работа за чистење на чешел : Чистачот на четки може да биде подолго време и обезбедува многу погодност за да ја исчистите косата на чешел и четка. Чистач за отстранување на косата : Направено од безбеден материјал, удобен за држење, не е лесен и деформирање, откако ќе се извалка. Четка за чистач на чешел : Измијте со вода После употреба, избришете ја преостанатата вода на површината со крпа и ставете ја на ладно и суво место за да се исуши. Список на пакети 4 X Карактеристики за чистење на четки за коса - корисна алатка која темелно и брзо ја отстранува целата вишок коса од влакната и го продолжува животот на вашите материјали за домашна коса.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата