• Со попуст
  • Неодамнешно
Смолкнување Фанатик Скорпија Ножици За Сечење Коса - 6.0 Сини Титаниумски Професионални Ножици За Коса-Останува Остри-Парчиња Како Путер-Ножиците за Сечење Коса се ?

Смолкнување Фанатик Скорпија Ножици За Сечење Коса - 6.0 Сини Титаниумски Професионални Ножици За Коса-Останува Остри-Парчиња

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Отстранување на традиционалните канали Купување ножици на глобално ниво. Ножици со повисок квалитет. Дел од тековната цена. Купувањето ножици треба да биде безболно. Купувањето ножици треба да биде забавно. Постојано се смееш. Бидете продуктивни. Парите оставени во вашиот џеб. ️ ● Ножици за сечење коса со Ergономска Рачка за Подобра Контрола и Удобност. ️ ● Овие Салонски Ножици За Сечење Коса Имаат Стручно Изострени Рабови. ️ ● Професионалните Ножици За Коса Лесно Се Лизгаат И Лизгаат Низ Косата. ️ ● Обезбедуваме Комплет За Вметнување Прсти Со Сите Наши Ножици За Сечење Коса И Ножици За Разредување На Косата, 3 Влошки Со Различна Големина Со Упатства За Монтирање. ️ ● Сите Наши Ножици За Разредување и Фризерски Ножици Доаѓаат со Футрола, Влошки за Прсти, Крпа за Чистење и помагала за Ленти. ️ ● Ножици за сечење коса со Ergономска Рачка за Подобра Контрола и Удобност. ️ ● Овие Салонски Ножици За Сечење Коса Имаат Стручно Изострени Рабови. ️ ● Професионалните Ножици За Коса Лесно Се Лизгаат И Лизгаат Низ Косата. ️ ● Обезбедуваме Комплет За Вметнување Прсти Со Сите Наши Ножици За Сечење Коса И Ножици За Разредување На Косата, 3 Влошки Со Различна Големина Со Упатства За Монтирање. ️ ● Сите Наши Ножици За Разредување и Фризерски Ножици Доаѓаат со Футрола, Влошки за Прсти, Крпа за Чистење и помагала за Ленти. Смолкнување Фанатик Скорпија 6.0" Про Серија Сини Титаниум Професионални Ножици За Коса. Овие Јапонски Челични Професионални Ножици За Коса Се Рачно Изработени Со Фалсификувана Конструкција Од 2 Парчиња И Професионално Изострени За Мазно Сечење Путер. Тие Се Конвексна Ножица За Рабови Која Е Дизајнирана Да Не Ја Оштетува Косата И Да Се Отвора И Затвора Тивко Со Прецизност.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата