• Со попуст
  • Неодамнешно
Машинки За коса, Електрични Машинки За Коса Машина За Бричење За Семејни Електрични Машки Тример За Брада За Машина За Сечење Коса Берберница Силна Моќ

Машинки За коса, Електрични Машинки За Коса Машина За Бричење За Семејни Електрични Машки Тример За Брада За Машина За Сечење Коса Берберница

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

①Остар Нерѓосувачки Челик Сечилото Од Нерѓосувачки Челик Го одржува поостро, а сечењето е чисто и уредно Одлично за избричени глави, кастрење на брадата, кратка коса, уметнички фризури. Мултифункционалната машинка за коса ги комбинира сите функции на фризура на целото тело. ●Машинка За Коса Со супериорни Перформанси ● Професионалната машинка За коса е опремена Со мотор со висока моќност со низок шум, острата и издржлива глава лесно може да скрати разни фризури, моќниот мотор и острото сечило можат лесно и брзо да се исечат без да се заглават на косата; мазна за мазна, лесна фризура, можете да ја држите машината за сечење долго време без болка во раката. Одлично за патување. ●Тивок, моќен Мотор●моторот на електричната машинка за коса е доволно моќен за лесно да ја исече најгустата коса. Забите на сечилото се распоредени блиску еден до друг за да ја отстранат косата без влечење или влечење. Без разлика дали сте професионалец во продавница или фризер на вашето семејство, нашата цел е да обезбедиме најдобро можно искуство. Навистина нема ограничување за вашите креативни способности, навистина однесете ги вашите вештини за фризура на следното ниво со нашите машинки за коса, нема ограничување за перформансите. ①Практично И Практично, машинката за коса може да се користи безжична, што е многу погодно и практично. Ergономскиот дизајн и мазните линии на каросеријата го прават многу удобен за држење. Ве Молиме контактирајте не ако имате какви било прашања или проблеми за да можеме да ги решиме сите проблеми што може да ги имате. ①Остар Нерѓосувачки Челик Сечилото Од Нерѓосувачки Челик Го одржува поостро, а сечењето е чисто и уредно. Одлично за избричени глави, кастрење на брадата, кратка коса, уметнички фризури. Мултифункционалната машинка за коса ги комбинира сите функции на фризура на целото тело. ●Машинка За Коса Со супериорни Перформанси ● Професионалната машинка За коса е опремена Со мотор со висока моќност со низок шум, острата и издржлива глава лесно може да скрати разни фризури, моќниот мотор и острото сечило можат лесно и брзо да се исечат без да се заглават на косата; мазна за мазна, лесна фризура, можете да ја држите машината за сечење долго време без болка во раката. Одлично за патување. ●Тивок, моќен Мотор●моторот на електричната машинка за коса е доволно моќен за лесно да ја исече најгустата коса. Забите на сечилото се распоредени блиску еден до друг за да ја отстранат косата без влечење или влечење. Без разлика дали сте професионалец во продавница или фризер на вашето семејство, нашата цел е да обезбедиме најдобро можно искуство. Навистина нема ограничување за вашите креативни способности, навистина однесете ги вашите вештини за фризура на следното ниво со нашите машинки за коса, нема ограничување за перформансите.


Клучни карактеристики

Product model:
electric hair clipper
Voltage power:
110-240V
Charging time:
about 2 hours( can be used for both charging and plugging)
Blade material:
Titanium alloy blade
Instructions:
1. Press the switch to turn on the hair clipper.:
2. Cut the hair along the head to an appropriate length.:
Do not use the hair clipper in the opposite direction, otherwise it may cause trimming:
3. Press the switch to turn off the hair clipper:
Packing List(standard):
hair trimmer*1:
Comb 3mm *1:
Comb 6mm *1:
Comb 9mm *1:
Comb 12mm *1:
Cleaning brush*1:
USB charging cable*1:
Alloy Durable Cutter Head:
30°acute- angle cutting technology, the blade is smooth and sharp, and the 30° cutting angle can greatly improve the cutting efficiency.:
Replaceable Limit Comb:
The intimate limit comb, equipped with limit combs of different lengths, becomes a hairdresser in one second.:
Exquisite Appearance Design:
It is designed according to the ergonomic grip, so that it will not be tired for a long time. Cut hair styling conveniently and quickly. :

Слични производи во категоријата