• Со попуст
  • Неодамнешно
Китвл Големи Клипови За Коса За Густа Коса-8 Парчиња Големи Клипови За Канџи За Жени и Девојки – 4,3-инчни Нелизгачки Клипови За Нокти За Густа, Тенка И Долга Коса-Нел?

Китвл Големи Клипови За Коса За Густа Коса-8 Парчиња Големи Клипови За Канџи За Жени и Девојки – 4,3-инчни Нелизгачки Клипови За Нокти За Густа,

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Стилизирајте Ја Косата Со Леснотија : Без разлика Дали одите на лежерен, лежерен изглед, модерна фризура или едноставно сакате да ја држите косата подалеку од патот, китвл големите клипови за канџи за густа коса се она што ви треба за да уживате во силно држење на косата и да ја одржувате косата убаво стилизирана без напор! Сигурно И Сигурно Држење : овие големи штипки за коса за жени се многу силни и издржливи, со остри канџи кои ја одржуваат вашата коса во силно држење и спречуваат нејзино лизгање, за да можете да ги извршувате вашите секојдневни активности без да се грижите за лошиот ден на косата!. Совршени За Сите Типови Коса : нашите клипови за пеперутки за коса можат да ги користат жени и девојки од сите возрасти и за секаков вид коса, вклучително и густа, тенка, долга или средна, бидејќи овие големи клипови за канџи за коса се доволно силни за да обезбедат цврсто држење за секој тип на коса, текстура или големина!. Шик И Трендовски Дизајни : клиповите за канџи Kytvl за густа коса доаѓаат во пригоден сет од 8 клипови во различни дизајни, како што Се мат леопард принт, крем, зелена, црна или светло сина, за да можете да чувате една канџа за коса секогаш при рака, без разлика дали е во вашата канцеларија, бања, суета или соба за шминка!.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата