• Со попуст
  • Неодамнешно
Големи Клипови За Канџи За Коса, Големи Клипови За Канџи За Жени Густа Коса, Нелепливи Силни Држечки Клипови За Нокти За Коса, Модни Додатоци За Стилизирање На Коса ?

Големи Клипови За Канџи За Коса, Големи Клипови За Канџи За Жени Густа Коса, Нелепливи Силни Држечки Клипови За Нокти За Коса, Модни Додатоци

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Висок Квалитет : овие големи клипови за коса се удобни, лесни, флексибилни, сјајни, издржливи и убави Нашите клипови за коса со канџи не се лесни за деформација и оштетување. Можете да ја ослободите вашата вистинска убавина со оваа фиба. Водоотпорен Дизајн : овие клипови за канџи за коса за жени се водоотпорни, без разлика колку долго ќе се стави во вода, нема да избледи, може да се внесе во бањата. Не грижете се за валкање на клиповите за канџи за коса, бидејќи може да се измие. Погоден За Сите Типови Коса : овие канџи за коса од банана имаат широк спектар на намени, погодни за целата густа или нормална и тенка коса. Големите штипки за коса ја одржуваат вашата коса чиста и уредна додека го чистите лицето, се туширате, вежбате, готвите, излегувате и работите. Мода Дарежлива : овие клипови за коса за жени додатоци за коса се кристално пластични, модни едноставни, дарежливи и убави, повеќебојни серии, достапни се 4 стилови, погодни за носење од сите возрасти, ви овозможуваат пошармантно. Подарок за изненадување : овие клипови за канџи за густа коса се совршен подарок за свршеница, сопруга, мајка, двојка или само пријатели за време на фестивали, родендени, нови години и забави.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата