• Со попуст
  • Неодамнешно
Smljlq Womenените стилизинг на коса клип меки стапчиња пунџа пластична алатка за плетенка, конска опашка, исфрлете го стилизирање на коса, вметнете чешла со меки чешел з?

Smljlq Womenените стилизинг на коса клип меки стапчиња пунџа пластична алатка за плетенка, конска опашка, исфрлете го стилизирање

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Совршено парче за DIY фризури Скриените приклучоци за само-грабеж создаваат совршен волумен секој пат. Добијте целосна коса што оди од досадна до чудесна во секунди. Се чувствувате самоуверено и убаво во секунди. Удобно и лесен за употреба, лесен и лесен за носење. Совршено парче за DIY фризури. Скриените приклучоци за само-грабеж создаваат совршен волумен секој пат. Добијте целосна коса што оди од досадна до чудесна во секунди. Се чувствувате самоуверено и убаво во секунди. Удобно и лесен за употреба, лесен и лесен за носење. Економично, помалку од цената на патувањето во салонот. Совршено парче за фризури. Оставање, само-залепен скриен инсерт создава совршен волумен секој пат. и убава во секунди. Удобно и лесен за употреба, лесен и лесен за носење. Спецификација : Материјал : Acrylic Dimensions : 6 x 8 cmapplicable луѓе : General Color : Black, Brownpackage Вклучен : 1* Фуерпиноти : 1. Вистинската боја на предметот може да биде малку поразлична од сликата прикажана на веб -страницата. Тоа е предизвикана од разни фактори како што се осветленоста на дисплејот и осветленоста на светлите.


Клучни карактеристики

Material:
acrylic
Dimensions:
6 x 8 cm
Applicable people:
general
Color:
black, brown
Package Included:
1* Hairpin:
notes:
1. The actual color of the item may be slightly different from the picture displayed on the website.:
It is caused by various factors such as the brightness of the display and the brightness of the lights.:
2. Please allow 1-5mm hand measurement error. :

Слични производи во категоријата