• Со попуст
  • Неодамнешно
М-бестл 2 Пакувајте Обвивка За Крпи За Коса,Крпа за Сушење Коса со Копчиња, Микрофибер Обвивка За Кадрава Коса

М-бестл 2 Пакувајте Обвивка За Крпи За Коса,Крпа за Сушење Коса со Копчиња, Микрофибер Обвивка За Кадрава Коса

 
DEN 191.68

Количината на стоката
Това е достапна

1 Врвен квалитет и абсорбента материјал : Оваа крпа за коса е изработена од висококвалитетен материјал од ткаенина од микрофибер ,исклучително мек и супер абсорбента , брзо исушете ја косата ,машина за перење.Скратете го времето за сушење на косата : побрзо ја суши косата и заштедете време,сушејќи ја природно, заштитете ја косата од електрично оштетување на фен за коса. Практично и издржливо : со обрач за врзување за прицврстување на турбан за коса, оваа крпа за коса од микрофибер е многу погодна за шминкање ,бања ,лице ,избегнување на лизгање на косата надолу ,со кариран дизајн од ананас, поубаво и поубаво е да ја исушите косата.Големини : 25*65 см, доволно голем за повеќето големи глави, исто така можете да ја процените големината ако крпата за коса е прилагодена на вашата големина или не пред да ја купите. Пакет вклучувајќи : 2 пакет коса сушење пешкир. Спецификација : Материјал : Големини на ткаенина од микрофибер : 25*65 см Целна Публика : унисекс Деца или Возрасни Тежина : 160гр Дизајн : безбедно копче од обичниот метод за Перење пешкири : Пакетот што може да се пере во машина вклучува : 2 пакувања Микрофибер Крпа За сушење Коса Висок квалитет, супер абсорбента микрофибер материјал, заштитете ја косата од оштетување, исклучително мек, Абсорбента материјал за да исечете половина време за да ја исушите косата ,заштедете време и заштитете ја косата од оштетување при сушење.


Клучни карактеристики

Material:
microfiber fabric
Sizes:
25*65 cm
Target Audience :
unisex children or adult
Weight:
160g
Design:
secure button than regular towel
Wash method:
machine-washable
Package include:
2 pack microfiber hair drying towel
High quality,Super absorbent microfibre material,protect your hair from damage, extremely Soft, Absorbent material to cut half of time to dry your hair ,save your time and protect your hair from the blow drying damage. :
Suitable size for most head sizes:
25.5 inch x 9.8 inch shown on the picture It's suitable for most big head ,you can estimate your hair before buying .
A button is designed for easily and conveniently fixing the towel on your head. Not need to worry it to fall down when you are on shower .You can do a lot of things with the hair towel wrap ,like make up ,bath ,make a mask :

Слични производи во категоријата