• Со попуст
  • Неодамнешно
Кич Сатенски Скринши За Коса За Жени-Помеки Од Свилени Скринши За Коса | Сатенски Скринши за Девојчиња &Засилувач; Стилски Сатенски Врски За Коса За Жени | Симпатичн?

Кич Сатенски Скринши За Коса За Жени-Помеки Од Свилени Скринши За Коса | Сатенски Скринши за Девојчиња &Засилувач; Стилски Сатенски Врски

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

МЕКА И УДОБНА САМО ЗА ВАС : Кич Скринши За спиење за жени се тука за да бидете сигурни дека ќе добиете одличен ноќен одмор! Оваа мека, удобна вратоврска за коса е направена од ткаенина што дише и нема да ги влече или влече вашите деликатни нишки ВАШИТЕ ВРСКИ ЗА КОСА БЕЗ НАБОРИ : ова се совршени сатенски врски за коса за девојки и жени кои сакаат одлична фризура без да го загрозат здравјето на нивната коса. Изработени со еластична без набори, овие меки чкртаници нема да ја повлечат или скршат вашата коса како обични еластични врски за коса или ленти за коса. ВАШИОТ СЕКОЈДНЕВЕН СКРИНЧИ : Овие врски за коса без оштетување обезбедуваат сигурно држење на опашката или пунџата без да оставите вдлабнатини и набори во вашата коса, што ги прави совршени и за секојдневно носење и за активен животен стил. Овие еластични ленти за коса доаѓаат во различни Камео тонови за да одговараат на секаков вид облека. СИМПАТИЧНА ВО ВАШАТА КОСА и НА ВАШИОТ ЗГЛОБ : не само што скринките со сатенска ткаенина прават одлични додатоци за коса, туку можете да ги носите и околу вашиот зглоб како стилска нараквица.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата