• Со попуст
  • Неодамнешно
Ролери за коса со стеги, 80 парчиња 8 големини бранови топлински перм -шипки за шипки за фризури за фризури за коса за стилизирање на косата за домашно фризерски сало?

Ролери за коса со стеги, 80 парчиња 8 големини бранови топлински перм -шипки за шипки за фризури за фризури за коса за стилизирање на косата за

 
DEN 310.88

Количината на стоката
Това е достапна

Зафатете ја косата ефикасно : практично за употреба, помага да се зафати косата и ја прави косата повеќе застрашувачка Голема количина, целосни големини : Вклучени се вкупни ролери за коса од 80 парчиња, вклучени 1-8 големини за избор за пропуст на различна кадрава коса. Корисникот од дизајнирање : задебелување и анти -лизгање, лесен за држење, удобно чувство на рака. Идеално и за салон за коса или домашна употреба. Голема област за контакт : Конкавен дизајн за дури и навлегување на напивки за коса на вашата коса за совршен стил. Погодно за сите луѓе : Тоа е меѓународниот универзален валјак за коса со одличен квалитет и перформанси. Зафатете ја косата ефикасно : практично за употреба, помага да се зафати косата и ја прави косата повеќе застрашувачка. Голема количина, целосни големини : Вклучени се вкупни ролери за коса од 80 парчиња, вклучени 1-8 големини за избор за пропуст на различна кадрава коса. Корисникот од дизајнирање : задебелување и анти -лизгање, лесен за држење, удобно чувство на рака. Идеално и за салон за коса или домашна употреба. Голема област за контакт : Конкавен дизајн за дури и навлегување на напивки за коса на вашата коса за совршен стил. Погодно за сите луѓе : Тоа е меѓународниот универзален валјак за коса со одличен квалитет и перформанси. Спецификација : Опис : Тоа е меѓународен универзален ролери за коса со одличен квалитет и перформанси. Задебелување и анти -лизгање, лесно држење, удобно чувство на рака. Конвексен дизајн за дури и навлегување на напивки за коса на косата на вашиот клиент за совршен стил.


Клучни карактеристики

Description:
It is the international universal hair roller with excellent quality and performance. Thickening and anti skid, easy to hold, comfortable hand feeling. Convex design for even penetrating hair potions to your customer's hair for perfect styling. Practical use, it helps grip hair and makes hair more tamable.:
Features:
It is the international universal hair roller with excellent quality and performance. :
Total 80pcs hair rollers included, 1-8 sizes to choose for perming different curly hair. :
Thickening and anti skid, easy to hold, comfortable hand feeling. :
Concave design for even penetrating hair potions to your hair for perfect styling. :
Practical use, it helps grip hair and makes hair more tamable. :
Ideal for both hair salon or home use.:
Specifications:
Material:
ABS + Resin
Color:
As Picture Show
Quantity:
80Pcs
Item Sizes:
01(9x0.8cm), 02(9x0.9cm), 03(9x1.1cm), 04(9x1.3cm), 05(9x1.5cm), 06(9x1.7cm), 07(7x1.9cm), 08(9x2.1cm), 09(9x0.9cm )
Package Weight:
approx. 426g
Item Type:
Hair Rollers
Package Included:
80 * Hair Rollers :

Слични производи во категоријата