• Со попуст
  • Неодамнешно
Четка За Шампон За Масажер за скалпот за коса, 6 Парчиња Туш За Четка За Скалпот, Мек Чистач За Скалпот За Првут, Пилинг За Скалпот За Возрасни, Деца И Домашни Милениц?

Четка За Шампон За Масажер за скалпот за коса, 6 Парчиња Туш За Четка За Скалпот, Мек Чистач За Скалпот За Првут, Пилинг За Скалпот

 
DEN 127.84

Количината на стоката
Това е достапна

Четка за шампон и пилинг на скалпот Темелно ја чисти косата и скалпот. Четката за перење коса и помага на косата да дише слободно и да апсорбира повеќе хранливи материи. Масирајте го скалпот за ублажување на заморот. Опуштете ги мускулите на главата за да го намалите стресот. Масажерот за скалпот со шампон е погоден за секакви прилики, без разлика дали е дома или патува. Четката за првут го одржува скалпот чист. Чистачот за коса помага во ублажување на чешање на скалпот. Нежно го отстранува првутот и пилингот без да му наштети на скалпот. Избегнувајте гребење на скалпот со нокти. Шампон масажер четка скалпот ги штити долгите нокти и маникир додека ја мие косата. Чистачот за глава за туширање може добро да ја исчисти косата и да го релаксира скалпот. Четката за коса за туширање работи за сите фризури. Пп материјал, зелен, издржлив, погоден за возрасни или деца од сите возрасти. Нежна грижа за детскиот скалп. Помош миленичиња четка и чиста коса. Домашните миленици би уживале во овој начин на туширање и отстранување на влакна. ПАКЕТ : содржи 6 парчиња пилинг на скалпот во 3 бои, 2 парчиња од секоја боја, можете да ги споделите со вашето семејство или пријатели или како подарок. ЧИСТЕЊЕ : чистачот на скалпот за првут може длабоко да ги исчисти корените на косата, да го намали првутот и мрсниот скалп, има совршен дизајн на рачката и лесно се држи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата