• Со попуст
  • Неодамнешно
Ролери за коса без топлина за спиење, 3 парчиња мрзливи коса за виткање на главата за виткање мека волнена лента за виткање со јаже за коса за DIY стилизирање на косат?

Ролери за коса без топлина за спиење, 3 парчиња мрзливи коса за виткање на главата за виткање мека волнена лента за виткање со јаже

 
DEN 159.84

Количината на стоката
Това е достапна

Без топлински навивачи : Со нашиот валјак за коса без топлина може да ја претвори правата коса во жив кадрава коса со тоа сами Без да ставите топлина во вашата коса, намалете го кршењето на косата и сплит. Идеален избор за девојки кои сакаат перм и кадрава коса со нов начин на виткање убава коса. Заштеда на време : Можете да спиете преку ноќ со овој ролери без топлина, што е погодно да се користи дома и преносно за да се изврши. Haveе имате убави фризури секој ден без да поминувате дополнително време наутро. Не е штетно за вашата коса : повеќе не треба да се грижите за оштетување на косата со топлина. Дури и со постојана употреба, оваа лента за виткање е сто проценти безбедна за сите типови коса. Направена е од пена покриена со свиленкаста крпа, и дефинитивно удобен начин за подигнување на вашата фризура. Убав подарок : Модните ленти за глава се совршени подароци за жени мама тинејџерка баба најдобра пријателка наставничка сестра жена жена што сте го сакале во Божиќ, ден на Нова Година, роденден, Ден на наставниците, Денот на мајката, Денот на в Valentубените, итн. Премиум квалитет : Овој надграден лентата за глава за виткање е изработена од мек корејски кадифе што е многу мек; Должината на овој производ е околу 60,62 инчи/154 см, тежина околу 0,16lb/73g, лесно е да се носи. Без топлински навивачи : Со нашиот валјак за коса без топлина може да ја претвори правата коса во жив кадрава коса со тоа сами. Без да ставите топлина во вашата коса, намалете го кршењето на косата и сплит. Идеален избор за девојки кои сакаат перм и кадрава коса со нов начин на виткање убава коса. Заштеда на време : Можете да спиете преку ноќ со овој ролери без топлина, што е погодно да се користи дома и преносно за да се изврши.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата