• Со попуст
  • Неодамнешно
Комплет За Ламба за коса Со Алатки И Инструкции Лесен За Употреба 1000 Нишки 47 Инчи Сјајни Екстензии За Коса За Жени И Девојки, Пенливи Сјајни Додатоци За Коса Од Само?

Комплет За Ламба за коса Со Алатки И Инструкции Лесен За Употреба 1000 Нишки 47 Инчи Сјајни Екстензии За Коса За Жени И Девојки, Пенливи Сјајни

 
DEN 207.84

Количината на стоката
Това е достапна

47 ИНЧИ ПЕНЛИВИ ЦРНИ БОИ-5 снопови се преклопуваат спакувани одделно,вкупно 1000 нишки и доволно долго за да се исечат на различна должина според барањата за продолжување на вашата коса ДЕТАЛНА ИНСТРУКЦИЈА и ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА - Не грижете се за тоа како да користите Ламба За Коса Од Самовила, секој комплет доаѓа со детална и лесна за разбирање инструкција,клешта од 1 парче,капчиња од 1 парче, можете да ги користите за лесно да ја поправите самовилата на вашата убава коса, правејќи ве посјајна, убава и привлечна, да бидете сјајна божица. Екстензии за Ламба за коса е најдобар подарок за девојчиња и жени. БЕЗБЕДНА КОСА ОТПОРНА НА ТОПЛИНА Ламба-Ламбата Може да трае неколку недели, дури и преку миење, сушење и рамно пеглање(не НАДМИНУВА 3561). Насоки на елегантен додаток кој додава гламур сјај или сјај на косата. ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА-Комплет За Продолжување На Ламбата За Коса со 1000 прамени сјајна црна ламба, детални инструкции и алатки за продолжување на косата,вклучува надарена клешта од 1 парче, капчиња од 1 парче, силиконски микро монистра од 100 парчиња.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата