• Со попуст
  • Неодамнешно
Nuobesty Алатки за стилизирање на косата што се протегаат гумени ленти Еластични гумени ленти гумени коса прстени за коса гумени ленти Еластичен прстен: 1 бебешки врск?

Nuobesty Алатки за стилизирање на косата што се протегаат гумени ленти Еластични гумени ленти гумени коса прстени за коса гумени ленти Еластичен

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Плетенка за коса : Создадете убав и стил на коса Совршена алатка за домаќинство за правење коса DIY во секое време. Групи за еластици за коса : Нашите гумени ленти се лесни за ракување, убаво за почетниците да DIY дома, исто така погодни за салони за коса. Мини гумени ленти : Количината е доволно голема за да ги задоволи вашите дневни потреби за употреба и замена. Дебели врски за коса : Нашите гумени прстени се добро изработени и ќе ви донесат добро искуство. Врски за плетенка на косата : Компактна големина, преносна и светлина во тежина, лесен за носење и употреба. Многу погоден за дом, хотел и какви било места за убавина. Плетенка за коса : Создадете убав и стил на коса. Совршена алатка за домаќинство за правење коса DIY во секое време. Групи за еластици за коса : Нашите гумени ленти се лесни за ракување, убаво за почетниците да DIY дома, исто така погодни за салони за коса. Мини гумени ленти : Количината е доволно голема за да ги задоволи вашите дневни потреби за употреба и замена. Дебели врски за коса : Нашите гумени прстени се добро изработени и ќе ви донесат добро искуство. Врски за плетенка на косата : Компактна големина, преносна и светлина во тежина, лесен за носење и употреба. Многу погоден за дом, хотел и какви било места за убавина. Список на пакети 1 x торби со гумени ленти Карактеристики - Големина : Околу 3.08inch - Одличен подарок за жени и девојчиња, давајќи му на овој гумен бенд како уникатен подарок на вашата ќерка, девојка, сопруга и Мајка.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата