• Со попуст
  • Неодамнешно
2 ПАРЧИЊА Жени Дама Девојки Мека Сунѓерска Пена Основни Влошки За Коса Испакнати Влошки За Коса Производител На Стапчиња Стилизирање На Пунџа Клип За Коса Чешел Ал?

2 ПАРЧИЊА Жени Дама Девојки Мека Сунѓерска Пена Основни Влошки За Коса Испакнати Влошки За Коса Производител На Стапчиња Стилизирање На Пунџа

 
DEN 124.80

Количината на стоката
Това е достапна

испакнете ја косата со волумен и ставете ја во вашата коса за да направите удобни и невидливи, само фаќањето и скриените влошки добиваат добри резултати; Чувствувајте се сигурни, елегантни и убави за неколку секунди Погоден за долга и тенка и густа коса, што може да ви помогне да направите различни стилови на коса; може да остане цврсто во вашата коса, нема потреба од дополнителни иглички или штипки. Удобно, оставете внатре, скриените влошки што се фаќаат За себе добиваат неверојатни резултати! Чувствувајте се самоуверено и убаво за неколку секунди;. Погоден за секојдневниот живот, свадба, забава и така натаму. Донесете нов стил на коса за неколку секунди. Пакет : 2 ПАРЧИЊА; Боја : Црна/Беж/Кафеава за ваш избор ;Материјал : Пластика+Сунѓер ;Големина : Приближно 8,5 см х 6см/3,3 инчи х 2,3 инчи(Должина х Ширина). Спецификација : Боја : Црна/Кафеава/Беж за ваш изборматеријал : Пластика+Сунѓер : Приближно 8,5 см х 6см/3,3 инчи х 2,3 инчи(Должина х Ширина)Пакет : 2 парчиња колбас : Чекор 1 : Соберете го горниот дел од косата над ушите и држете го на чекор 2 : Ставете ги забите на чешелот во основата на подигната коса.


Клучни карактеристики

Color:
Black/Brown/Beige for your choosing
Materail:
Plastic+Sponge
Size:
Approx 8.5cm x 6cm/3.3inch x 2.3inch(Length x Width)
Package:
2PCS
Usage:
Step 1 :
Gather top section of hair above ears and hold it up
Step 2 :
Place teeth of the comb at base of lifted hair. insert slide teeth into hair. teeth pointing back Step 3

Слични производи во категоријата