• Со попуст
  • Неодамнешно
Сунѓер Шминка Спа Лента За Миење Лице, Подуени Облак Пена Меур Ленти И Нараквица Во Собата за Нега на Кожата, [ИЗРАСНАТИ] Нега На Кожата Буци &засилувач; Голема Убави?

Сунѓер Шминка Спа Лента За Миење Лице, Подуени Облак Пена Меур Ленти И Нараквица Во Собата за Нега на Кожата, [ИЗРАСНАТИ] Нега На Кожата Буци

 
DEN 239.84

Количината на стоката
Това е достапна

[ЧУВАЈТЕ ЈА КОСАТА И ВОДАТА ПОДАЛЕКУ од НЕГА на КОЖАТА] дали се борите со расфрлана коса и капе вода на рацете додека нега на кожата?Спа лента за глава и нараквица е совршено решение Никогаш повеќе не се замараше со таква нега на кожата и проблеми со миењето на лицето. [СУПЕР ПРИЈАТНА И СИМПАТИЧНА ЛЕНТА за ГЛАВА со МЕУРЧИЊА] ААА исполнета со СУНЃЕР е ултра мека и одговара на вашата глава и кожа. Нема непријатност кога ќе нанесете шминка или миење на лицето. [ПОЛОВИНА ОБВИВКА ЗА СЕКОЈА ГЛАВА] за разлика од целосно завитканата лента за глава, полу-завитканата ААА е попростлива, поголем опсег на прилагодливи големини. Тоа значи дека големата ААА може да одговара на луѓе со мала и голема глава. [МОДЕРЕН ЗА СЕКОЈДНЕВНО НОСЕЊЕ] Супер симпатичен стил, рачно сошиен дизајн на Конвексни рабови. Направете ААА да изгледа како облачна лента за глава. Како абење за излегувања, ИСТО така Е МНОГУ КУЛ опција да ги поправите удирањата и да одговарате на вашата облека. Можеби сте биле луди и за ширењето на лентите за меурчиња. Различниот дизајн на дното на НАШИТЕ ленти за глава ААА и ТИКТК.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата