• Со попуст
  • Неодамнешно
Олби Бохо Ленти За Глава Жени Широки Ленти За Коса Еластични Турбански ленти За Глава Нелизгачки Цветни Ленти За Коса Обвивки За Тренингот Јога Шалови За Коса Модн?

Олби Бохо Ленти За Глава Жени Широки Ленти За Коса Еластични Турбански ленти За Глава Нелизгачки Цветни Ленти За Коса Обвивки За Тренингот

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Бохо лентите за глава за жени се изработени од 90% полиестер + 10% спандекс, ткаенината е супер мека , пријателска за кожата и не се лизга, женските ленти за глава можат да ја одржуваат вашата фризура долго време и да ја држат косата подалеку од вашето лице при вежбање или миење на лицето Широките ленти за глава за жени се приближно 9,6*4,5 инчи (24,5*11,5 см), должината може да се продолжи на 11,8 инчи (30 см), погодна за повеќето типови на глава. Обвивките за глава за жени имаат висок капацитет за дишење и апсорпција на пот, што брзо ја апсорбира потта за време на вежбањето и спречува пот да капе во очите. Боемските ленти за коса се исто така префектни за нега на кожата, вежбање,теретана,вежбање,трчање, прошетки,работа,дневен стил,плажа,одмор,активности,отворено, спорт,лице за перење, пешачење,шминка,јога, фотографија,исто така прекрасен подарок за вашата мајка,сестра,пријатели,девојки,сопруга,баба. Лентите за глава за вежбање за жени имаат висока еластичност и нема да бидат премногу затегнати на главата. Спортските обвивки за коса можат слободно да се совпаѓаат со популарните стилови, совршени за боемски облеки, секојдневно носење, трендовски здолништа, шик фармерки итн. Обезбедуваме совршена услуга по продажбата за ленти за коса, доколку имате какви било прашања, можете да не контактирате во секое време. За нас Олби посветете се на дизајнирање бохо ленти за глава за жени ,ленти за потење за жени, бохо ленти за глава, боемски ленти за глава,Африкански женски ленти за глава,облоги за глава за жени ,ленти за коса за жени , дебели ленти За Глава За Жени Карактеристики Модните ленти За коса се практични,удобни и лесни за носење, истегнувачките ленти за глава можат лесно И погодно да ја организираат вашата коса кога сте зафатени И да ви помогнат брзо Да излезете Боемски лентите За глава За Жени се лесни, совршени за складирање и патување.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата