• Со попуст
  • Неодамнешно
3 Парчиња Клип За Вилушка За Коса Метални Странични Чешли За Коса Стап За Игла За Коса За Пунџа За Ажурирање, Клип За Коса Од Легура На Заби Во Форма На У Жени Додатоц?

3 Парчиња Клип За Вилушка За Коса Метални Странични Чешли За Коса Стап За Игла За Коса За Пунџа За Ажурирање, Клип За Коса Од Легура

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Ќе добиете : 3 Црни Странични Чешли Во Форма На Буквата У, за да ги задоволите вашите различни потреби за стилизирање на косата,тие се едноставни,но декоративни, ќе одговараат на вашите различни фустани и ќе ви дадат елегантен изглед Издржлив и Цврсто Држи : овој стап за коса е изработен од квалитетна метална легура, Издржлив и лесен за чистење,тие не се лесни за кршење.Мазната површина нема да ја повлече или повреди вашата коса кога ја користите. Практични Во Употреба : овие чешли за коса се практични и нежни дизајнирани.Лесен за употреба и може да се користи за густа, средна и долга коса, можете да направите ниски/високи бухти,француски пресврт, половина пунџа, висока пунџа, ниска пунџа или фризура со страничен пресврт. Широки Апликации : овие чешли за чешли за коса се погодни за жени со средна или долга коса, можете да носите чешел за коса за работа, запознавање, училиште итн. од секојдневно носење до свадба, забава, состанок и многу повеќе, можете да го користите овој чешел за да ЈА направите ПЛЕТЕНКАТА САМИ поубава. Како Подарок : чешелот за коса е околу 3,93 х 2,75 инчи/ 10 х 7 см, тоа е вистинската големина.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата