• Со попуст
  • Неодамнешно
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА Машинка ЗА Коса 6Д Мултифункционална Електрична Машина За Бричење НА Полнење ЗА Патување

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА Машинка ЗА Коса 6Д Мултифункционална Електрична Машина За Бричење НА Полнење ЗА Патување

 
DEN 547.04

Количината на стоката
Това е достапна

ДИЗАЈН НА USB Полнење : Поддржува полнење и приклучок за двојна употреба, различни методи на полнење, вклучувајќи адаптери, енергетски банки, лаптоп итн, долга издржливост. 6д Пловечка Глава За Сечење : Удобно поставување лице, може да се прилагоди на различни контури на лицето, систем против заглавување на брадата, ergономска рачка, лесен за држење и употреба. Мултифункционално Чешлање : Повеќе глави се заменливи, може да се користат за потстрижување на косата на носот, фризура, чистење на лицето, бричење итн. задоволете ги вашите различни потреби. Автоматско Мелење : главата на секачот, нема потреба често да ги менувате главите на секачот. Брзо повеќе бради, бричење брада лесно без мртов агол. Ipx7 Одделение Водоотпорен : водоотпорен материјал Со Висока густина, машина за бричење може да се користи во бањата, целата машина може да се измие во вода, насекаде. Спецификација : Тип На Ставка : Мултифункционален Материјал За Бричење : Абспоуер : 8вбатери Тип : Литиум Јонска Батерија (Вградена)Капацитет На Батеријата : 600махкако Да Се Користи : 1. Притиснете го копчето прекинувач за да ја вклучите електричната машина за бричење. Поместете ја електричната фолија за бричење по насоката на растот на брадата на кожата со директно возвратно движење.


Клучни карактеристики

Item Type:
Multi Functional Shaver
Material:
ABS
Power:
8W
Battery Type:
Lithium Ion Battery (Built In)
Battery Capacity:
600mAh
How to Use:
1. Press the switch button to turn on the electric shaver.:
2. Move the electric shaver foil along the direction of the growth of the beard on the skin in a straight reciprocating motion. The hair on your neck can also be shaved.:
3. Before shaving, wash with warm water and keep your hair dry.:
4. For better use effect, if you need to  the shaving head during shaving, please use a brush, and  the shaving head after shaving.:
5. After shaving, press the switch button again to turn off the electric shaver, and then put the protective cover on to avoid damaging the foil.:
Package List:
1 x :
1 x Massage Head:
1 x Nose Hair Trimmer Head:
1 x Hair Shaving Head:
1 x Face Cleansing Brush:
1 x USB Charging Cable:
3 x Guide Comb:
1 x Brush:
1 x Manual:

Слични производи во категоријата