• Со попуст
  • Неодамнешно
Цветни Клипови За Коса Клипови За Канџи За Пеперутки Клипови За Цветни Канџи Нелизгачки Слатки Клипови За Коса Силно Држење Клипови За Цвеќе Стеги За Вилица 6 Бои З?

Цветни Клипови За Коса Клипови За Канџи За Пеперутки Клипови За Цветни Канџи Нелизгачки Слатки Клипови За Коса Силно Држење Клипови За Цвеќе

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

€Симпатична Коса Канџи Клипови Содржи 6 различни бои на коса клипови, доволно количество за да се задоволат вашите различни потреби Тоа е исто така совршен подарок за мајката и пријателите на вашата девојка. Не само што можете да ја скратите косата и да ја задржите фризурата, туку и да постигнете елегантен и сладок темперамент, што ќе ве направи шармантни и елегантни. ®Нелизгање И Силно Држење. Цветните штипки за коса се дизајнирани со испреплетени заби, со двојни канџи и мали заби внатре, штипките за вилицата ќе ја држат вашата коса на место цел ден. Клиповите за вилица се мазни, но не се лизгаат, цврсто се фаќаат и се држат за вашата убава коса и нема лесно да се откинат. ●Една Големина Одговара На Сите ● со доволно голема големина за да ја собере вашата коса, работи за сите фризури, фина, густа, тенка, кадрава, брановидна, долга, кратка или права коса и за дами и девојки од сите возрасти. ●Различни Прилики.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата