• Со попуст
  • Неодамнешно
8 Преклопен Стол V-Врвот Стабилизатор Капи 7/8 Инчен Црна, Преклопен Стол Стабилност Приклучок За Преклопен Стол Нога Капи 3/4 ИНЧЕН ПРОЕКТ, Врвот На Капакот На Нозете ?

8 Преклопен Стол V-Врвот Стабилизатор Капи 7/8 Инчен Црна, Преклопен Стол Стабилност Приклучок За Преклопен Стол Нога Капи 3/4 ИНЧЕН ПРОЕКТ,

 
DEN 191.20

Количината на стоката
Това е достапна

Уживајте во поголема стабилност со нашите црни 7/8 инчи преклопен стол v-врвот стабилизатор капи! Без разлика дали се работи за секојдневна употреба или големи настани, нашите преклопни капаци за капачиња за нозе обезбедуваат безбедност и спречуваат превртување Нашите совети за замена на стол за преклопување се направени за метални и обложени капачиња за нога за преклопен стол 3/4 инчен внатрешен дијаметар и врвови за преклопен стол 7/8 инчен надворешен дијаметар. Не е наменет за пластични/изнајмување столици. Искуство кавга-бесплатни инсталација со нашите кориснички-пријателски метал виткање стол v-врвот капи! Едноставно лизнете ги на нозете на преклопниот стол и тие ќе останат цврсто на своето место за оптимална стабилност. Нашите врвни капачиња за преклопен стол се направени од тешка тврда најлонска пластика за долготрајна издржливост. Кажете збогум на честите делови и поправки за замена на столот за преклопување и заштедете пари на долг рок!. Заштитете се себеси и вашите преклопени столчиња денес! Нашите капачиња за нозе за стол покриваат метални нозе за стол за да ви помогнат да избегнете гребнатини на нозете на столчето што се преклопуваат, гребење на рацете и замки на облеката.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата