• Со попуст
  • Неодамнешно
Затворачи За глава за Ѕид - Мек Стабилизатор на Кревет на Ѕид без Завртки или Дупки - Едноставен Заштитник За Ѕид Против Тресење На Главата На Главата-Браник За Мебе?

Затворачи За глава за Ѕид - Мек Стабилизатор на Кревет на Ѕид без Завртки или Дупки - Едноставен Заштитник За Ѕид Против Тресење На Главата

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Дали Имате Еден Од Овие Проблеми-Грозни ѕидни гребнатини, вдлабнатини и дупки? Нишање на главата удирање или удирање во ѕидот правење бучава и предизвикување штета? Овој заштитник на ѕидот на главата ги решава и спречува сите тие проблеми Нема Алатки , Нема Проблем-дали користењето алатки ви изгледа како проект? Или не сакате да копате во гаражата за да ги најдете алатките? Нема проблем! Ние ви обезбедуваме лепило за кука и јамка без алатки што ви овозможува лесно да го инсталирате затворачот за глава за помалку од 1 минута. Разноврсна За Речиси Секоја Големина Рамка За Кревет Или Тип На Мебел - кога ќе ја нарачате, ви испраќаме два браници за кревети за да можете да ги користите каде и да ви требаат. На пример, можете или да користите стабилизатор за еден кревет за двоен кревет, или да ги комбинирате заедно за рамката на креветот со големина на кралот. Прилагодете го за вашите потреби и тип на мебел. Заштитете Ја Вашата Ѕидна Боја Со Оригиналниот Затворач На Рамката За Креветот - немаше друг ваков производ на пазарот. Забележавме дека сегашните решенија не ја завршуваат работата. Секако дека другите се евтини, но тоа не е важно дали не работи или предизвикува поголема штета, што ве чини повеќе пари и проблеми на долг рок.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата